Fem i juguem!– propostes imaginatives i divertides de manualitats i tallers on els nens poden fer els seus jocs per després jugar. Jocs fets a casa de manera manual amb materials diversos com cartró, blocs de fusta, taps de plàstic… una forma força senzilla de crear jocs i complements per jugar. Teniu propostes de jocs de taula, jocs per als més petits, trencaclosques… També us pot interessar la selecció de jocs i joguines.

No fa falta ser un manetes per poder crear els vostres jocs. Simplement us cal una mica d’imaginació i una dosi de paciència per fer-ho. I moltes vegades veureu que és igual o més divertit inventar o crear un joc que jugar-hi després. En alguns dels articles també podeu trobar variants originals d’un joc ja fet. Al mercat hi ha caixes preparades amb tot el material per construir i dissenyar jocs o objectes per jugar. En tot cas en la majoria d’articles s’utilitzen materials com cartró, pedres, mitjons, caixes… I a jugar!fem i juguem ! manualitats creatives per després poder jugar

Podeu fer la cerca segons les nostra classificació. des de propostes Montessori a taules sensorials, jocs amb taps, d’estiu o propostes d’arquitectura per a nens.
A jugar!!!

En el nostre apartat de Jocs i Joguines trobareu diferents propostes per jugar. Els hem anar agrupant segons determinats paràmetres com edat o tipus de joc. També hi trobareu informació d’algunes webs de jocs que ens han agradat. Si us agraden els jocs de taula familiars en tenim un bon recull.

Ara bé també podeu buscar jocs i activitats per a festes infantils: gimcanes, curses, jocs d’aigua…