Camió de cartró per guardar cotxes
| | |

Camió de cartró per guardar cotxes

Camió de cartró per guardar cotxes

Si us agraden els trencaclosques i les manualitats segur que gaudiu muntant aquest camió. Només necessiteu tenir cartró, unes tisores, cola, la plantilla i pintures per si el voleu pintar. Per poder muntar el que us mostrem a la foto haureu de comprar la plantilla. Aquest camió de cartró per guardar cotxes el podeu muntar amb els nens i si son grans ho poden fer ells sols.

Camió de cartró per guardar cotxes. Fem i juguem!

Ja ho veieu, una mica de paciència i seguir les instruccions. Aquest tipus de manualitats solen ser força entretingudes, com els trencaclosques. En ocasions el fet de tallar les peces, encolar i anar muntant és molt més divertit que després jugar amb els cotxes. Encara que està pensat perquè els nens hi puguin jugar pot convertir-se en una peça de decoració o un bon lloc on tenir guardat el parc automobilístic.

Camió de cartró per guardar cotxes

veure font original

A l’hora de pintar també pot ser un força divertit. Es pot optar per un color homogeni o pintar cada peça de colors diferents. Si teniu ganes els podeu decorar amb algun adhesiu o complement. Busqueu alguna foto de camions grans per veure com van pintats i decorats, igual us donen alguna idea.

El preu de la maqueta per imprimir a dia d’avui, és de 4,9€, també trobareu més models de vehicles.

 

 

Bona feina!

+ manualitats amb cartró

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *