fulla de tardor amb fils de colors

Hem repassat les diferents manualitats de tardor que ha preparat la conductora del web Moje Dzieci Kreatywnie. Fa temps que la seguim i ens agraden algunes de les seves propostes per fer amb nens. De fet, ja n’hem mostrat algunes a totnens. Avui seleccionem aquesta bonica fulla de tardor amb claus i fils de colors. Segurament haureu d’ajudar als nens en alguns dels passos, sobretot al clavar els claus, però fer passar els fils pels claus té la seva gràcia. El resultat és una bonica manualitat decorativa de tardor.

Podeu fer-la amb porexpan i agulles de cap

 

fulla de tardor amb claus i fils de colors per fer amb els nens

fulla de tardor amb fils i plantilla

veure font original (a l’enllaç teniu la plantilla de la fulla per imprimir)

A l’enllaç d’activitats de tardor de Moje Dzieci Kreatywnie hi ha diferents manualitats, la majoria disposen de plantilles imprimibles. Us les podeu descarregar gratuïtament per fer algunes de les activitats de tardor que proposen. Pintar, enganxar, retallar… amb diferents materials.

A partir d’aquesta idea de resseguir una silueta dibuixada a través dels claus podeu crear bonics dibuixos. un arbre, un animal, un bolet, una estrella, una flor… En aquesta cas la fulla és de tardor però també la podeu convertir en una fulla amb altres tonalitats. La gràcia d’aquesta manualitat és el fet de crear un dibuix amb els fils. Mireu com aprendre geometria dibuixant amb aquesta tècnica.

 

Bona feina!!!

+ manualitats de tardor

+ manualitats per cosir i teixir