| | |

Animaderos, les joguines sostenibles de Flavio Siganda

totnens-joguines-animaderos-flavian-siganda9

Avui us portem unes joguines decoratives i sostenibles de fusta dissenyades i creades a Argentina. Us presentem els Animaderos que, com els seu nom indica són animals fets de fusta. Fusta i ferro emmetxats de forma manual de tal manera que us permet encaixar les peces en diferents posicions tot donant forma a cada animal segons el moviment que vulguem que faci; assegut, estirat, en posició per amanyagar-lo… invitant així a interaccionar lúcidament. Els Animaderos són també un bonic complement decoratiu.

Els Animaderos han estat creats pel dissenyador gràfic Flavio Siganda. Animals i robots fets a partir de materials naturals i duradors com a fusta recuperada de la desforestació – fusta d’eucaliptus-  o ferros i imants o claus procedents de materials de rebuig. Tallats i emmetxats manualment tenint molta cura en els acabats.

totnens-joguines-animaderos-flavian-siganda6

Es tracte de joguines sostenibles, creades a partir de la recol·lecció i manipulació de tot els materials d’una manera neta i amb un mínim impacte ambiental. S’intenta optimitzar al màxim els talls de la fusta, cosa que fa que puguin aparèixer  nous personatges o animals a partir dels trossos descartats en una primera fase. El resultat són aquests atractius i singulars animals que podeu muntar de diferents maneres.

Tots els animals de fusta tenen nom, el gat Pepo, la gata Lola, Lula, el gos Pupi, Roco, Bobi, Fito,  la vaca Mica, els robots Nené, Fran…

totnens-joguines-animaderos-flavian-siganda7

totnens-joguines-animaderos-flavian-siganda8

totnens-joguines-animaderos-flavian-siganda2

totnens-joguines-animaderos-flavian-siganda1

 

totnens-joguines-animaderos-flavian-siganda3

totnens-joguines-animaderos-flavian-siganda4

Hem estat buscant on es poden comprar els Animaderos i només els hem trobat a la botiga online de la pàgina. Llàstyima, sembla que de moment no els han portat a Europa.

+info Animaderos

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat