Pobles i ciutats de Catalunya amb nens

A poc a poc anem omplint aquest recull de pobles i ciutats de Catalunya per visitar en família. Partim que tot poble, llogaret o ciutat, per petit o gran que sigui té els seus atractius. I l’encant d’un racó o municipi,a vegades, té més a veure amb les sensacions i vivències que ens ha generat la seva visita. Aquest recull es confecciona bàsicament dels pobles o ciutats on tenim activitats i rutes per fer amb nens. També en trobareu alguns, com Girona o Solsona, de moment, vistos des dels ulls de nens.

En la majoria d’articles d’un poble o ciutat hi trobareu rutes pel municipi d’alguna de les nostres fitxes. Us deixem, també, informació turística i altres dades d’interès. Ens agrada pensar que per descobrir qualsevol racó del territori se l’ha de trepitjar, per això us convidem a fer un tomb pels carrers i places del municipi on aneu. Descobriu com son els seus parcs infantils, passegeu pels seus carrers i gaudiu dels serveis que ofereixen.

Pobles i ciutats de Catalunya amb nens

+ activitats i rutes per comarques

Si feu les consultes per comarques també podreu filtrar per municipi. En molts casos podeu trobar rutes, activitats i visites dins d’un mateix poble o ciutat.