Aprofitant que algunes de les activitats per fer amb nens també es poden programar com a activitats escolars n’hem fet un recull. Aquí només trobareu propostes que es poden fer per a grups escolars a part d’anar-hi de manera particular en família. Son sortides educatives i de lleure pensades també per fer en grup. Per saber què inclouen i com s’ha de fer la reserva i dates lliures us caldrà contactar directament amb l’activitat que us interessa.

A cada fitxa teniu la informació general. En la majoria de casos la descripció està pensada per anar-hi en família, encara que si es pot anar en grup. Teniu telèfons i correus electrònic per contactar-hi. Recordeu que per anar en grup cal reserva prèvia. El recull inclou una mica de tot i no hi ha cap classificació especifica. Trobareu propostes de circ, colònies, tallers, activitats de natura, curses orientació, barranquisme… El recull s’anirà ampliant a mesura que incorporem més activitats pensades per a famílies amb nens.Activitats escolars
Activitats amb nens

A l’enllaç d’activitats amb nens teniu totes les propostes de tallers, sortides, visites… per fer amb nens. Si voleu li podeu fer una ullada per si veieu alguna que us interessa i no heu trobat en aquest recull. Teniu els telèfons per contactar-hi.