baner tram baix

Què fem?

Barrina – aprenentatge actiu

  1. Home
  2. »
  3. Barrina – aprenentatge actiu
adreça: Dr. Carles, 26
adreça:
Piera Anoia (l')
telèfon: 622 808 400
correu electrònic: som@barrinaedu.cat

barrina

 

 

 

 

Des de Barrina, us ofereixen tallers d'aprenentatge actiu i activitats de foment lector de format propi. Són activitats que estimulen la curiositat, la imaginació, la participació, la recerca, la reflexió i el pensament crític, mitjançant l'experimentació. Els tallers Barrina proporcionen temps, recerca i materials, facilitant els objectius del professional. Barrina - aprenentatge actiu

 

Barrina - aprenentatge actiu per a escoles

Barrina, aprenentatge actiu

Dissenyats també per a escoles, per complementar i recolzar el treball a l'aula. Es desenvolupa contingut curricular, cultural o específic, facilitant el treball interdisciplinari per projectes. Utilitzant materials i activitats pràctiques, on la lectura, el joc i la descoberta van de la mà. Una alternativa a les sortides que es complementa amb cessió de materials i bibliografia per a l'estudi i aprofundiment, a més, s'acompanya d'un dossier d'activitats i un de pedagògic. Totes les activitats s'adapten a les característiques del grup.

 

  • Tallers. Per a grups de 6 a 9 anys i de 9 a 12 anys. Es poden personalitzar.
  • Els contes prenen vida. Per a grups de 4 a 12 anys i de 9 a 12 anys. Lectures dinamitzades (de 6 a 12 anys) Tallers de lectura, llegint m'ho passo bé (de 6 a 12 anys).

Consulteu a la web per ampliar informació dels tallers.