Una de les masses de pastisseria que permet fer multitud de postres i aperitius és la pasta fullada. La trobareu al mercat en diferents formats, generalment rodones o rectangulars. Us deixem receptes amb pasta de full per fer amb els nens. Postres dolços com pastissos o mini pastes, croissants o atractives piruletes. També podeu preparar, de manera senzilla aperitius salats amb formatge, sobrassada, pasta d’olives…

La pasta de full és fàcil de treballar i resulta ideal per als petits cuiners. Poden estendre la massa, tallar-la per fer piruletes de xocolata o melmelada, mini croissants farcits… Deixeu que els nens inventin receptes noves afegint ingredients diversos que els resultin atractius. Si feu una crema pastissera podeu fer mini canyes, croissants de crema o la base d’un deliciós pastís de poma i canyella.

receptes pasta de full per fer amb nens.

receptes amb pasta de full per fer amb nens
+ postres per fer amb nens

+ cuina creativa al Pinterest

 

Al Pinterest de totnens trobareu diferents carpetes on trobar cuina i postres creatius per fer amb nens. Cake pops, cupcakes o decoració de magdalenes, pastissos, receptes per a festes infantils, decoració divertida per a pastissos d’aniversari… La pastisseria és una bona opció per fer entrar a la cuina als nens per fer les seves receptes. Al nostre cuinem trobareu receptes que s’ajusten a diferents edats.