Croissants dolços amb sorpresa
L’altre dia ens van portar uns croissants farcits de manera generosa i originals que estaven boníssims. Portaven galetes, trufes, xocolata… i altres coses bones. Avui ens hem decidit a provar-los tot obrint la nevera per buscar què posar-hi a dins. Trossets de galetes de xocolata, galetes tipus huesitos, trufes blanques, lacasitos, trufes de praliné, ulleres de xocolata… Hi podeu posar el que més us agradi. Mireu com ens han quedat els croissants amb sorpreses. Petits cuiners, seleccionar, tallar, farcir, tancar, pintar, enfonar i menjar!
Croissants dolços amb sorpresa. Ingredients
- una làmina de pasta de full rodona
- un estri per tallar (el tallador de pizza va molt bé)
- pel farcit: huesitos, ulleres xocolata, lacasitos, trossets de xocolata, trufes, galetes…
- 1 ou per pintar
Croissants dolços amb sorpresa de pasta de full
- Talleu la làmina de pasta de full, el tallador de pizza va molt bé. En el nostre cas hem fet 12 triangles més o menys iguals.
- Poseu els ingredients del farcit. Podeu fer combinacions, xocolata i ulleres, galetes i trufa, ullesres i lacasitos… Us recomanem que combineu textures. Ompliu cada triangle de manera generosa. encara que després cosi plegar i donar forma.
- Tanqueu el croissant des de la base fins la punta. Segur que us queda obert pels costats, no passa res. Amb els dits o una forquilla el podeu tancar una mica.
- Pinteu cada croissant i enforneu a 210º uns 15 minuts. Vigileu que no es cremin.
- Deixeu refredar i llestos.
Així posats no sembla fàcil saber de què estan farcits. Croissants sorpresa!
Què poden fer els petits cuiners?
Encara que com sempre depèn de cada edat poden fer-los pràcticament sols. Son molt fàcils i divertits de fer ja que poden farir-los del que vulguin. Obriu la nevera o l’armari de les galetes i feu-ne trossets i combinacions. Si els pinteu millor ja que tindran un aspecte més lluent. A l’hora de menjar-los serà diferent ja que a simple vista no sabreu de que us ha tocat. Sorpresa!
Ep, i a menjar segur que s’hi apunten !
Bon profit!!!
+ receptes amb pasta de full