Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
nadal amb nens totnens

NADAL amb nens

NADAL amb nens – tot el que envolta les festes nadalenques. Manualitats per decorar la casa o l’arbre de Nadal. Creatives receptes de Nadal. Els petits cuiners entren a la cuina a gaudir cuinant: galetes decorades amb figures com rens, ninots de neu, estrelles, arbres… Pizzes en forma d’arbres, pastissos nadalencs, casetes de gingebre… També hem inclòs activitats de Nadal com sortides en família per veure pessebres singulars, tions gegants... Activitats nadalenques pensades per anar en família. En decoració teniu un munt de propostes per fer. Entre elles felicitacions de Nadal des de les més clàssiques a modernes i minimalistes.

Entre les manualitats les felicitacions de Nadal, per sort no han passat de moda, sobretot entre els més petits. Mireu de fer-ne d’originals on els nens gaudeixin de l’activitat i de la il·lusió de regalar-la. No totes les felicitacions de Nadal han de ser de cartolina, podeu introduir una figureta de guix, una peça de decoració, un petit arbre nadalenc pintant una pinya… I per als adults podeu combinar un calendari d’Advent fet a casa amb mini sorpreses que només vosaltres coneixeu.

NADAL amb nens, propostes d’activitats per gaudir de les festes en família.

Hi trobareu un bon recull de propostes fàcils per fer amb  els nens a casa o a l’escola. Mireu de preparar-les amb temps, sobretot les felicitacions o algun tipus de decoració. Adapteu-les als gustos de casa i a l’edat dels nens. Al nostre Pinterest anem recollint més propostes que trobem per les xarxes socials, algunes les incorporem en forma de post i altres es queden al Pinterest per consultar.