RECEPTES PER A NENS – cuinar amb nens és una manera divertida i educativa d’apropar-los a la cuina. Ajudeu-los en tot allò que pugui ser perillós però deixeu-los llibertat creativa. Us portem un recull de receptes fàcil de fer amb els nens. Des de fer un pastis a idees per decorar-lo. Plats combinats o originals primers i segons saludables i bons amb atractives presentacions. Receptes salades, dolces, creatives… i idees per organitzar menjar per a festes infantils.

En el post d’ Ensenyar a cuinar als nens parlem d’aquesta divertida i educativa tasca. Encara que a vegades pot resultar una mica estressant, els petits s’ho poden passar molt bé. Per això mirem de portar-vos receptes fàcils i atractives on els nens hi puguin col·laborar. Rentar, tallar, barrejar, modelar, decorar són conceptes que saben i que fàcilment es poden aplicar a la cuina.receptes per a nens… cuina per a petits cuiners

En aquesta pàgina hi trobareu bàsicament receptes de tot tipus i plats per a diades especials. Tots els que hem etiquetat com a receptes ja que la majoria inclouen el pas a pas o enllaços on s’explica el plat. Si voleu veure tots els articles de cuina heu d’anar a la pàgina de CUINA PER A NENS. Aquí NO estan inclosos ni els pastissos ni les galetes.
Un bon grapat de receptes les hem preparat des de totnens. Mirem que siguin fàcils de fer i sobretot divertides. Els nens us poden ajudar en la majoria de passos i en algunes d’elles les poden fer pràcticament sols. No hem indicat l’edat recomanada per fer-les, ho deixem al vostre criteri

Us recomanem que seguiu algun llibre de cuina pensat per als nens. Hi trobareu trucs i receptes ben variades i divertides. Us deixem la relació de llibres de cuina infantils.

Petits cuiners, mans a la massa!

Llibres de receptes de cuina per a nens

Les receptes dolces i postres els trobareu a la categoria de POSTRES: gelats, galetes, pastissos, cake pops, decoració magdalenes… i molt més.

Podeu veure receptes creatives al Pinterest de totnens