Hi ha materials que són l’estrella de les manualitats per fer a casa o a l’escola. Els tubs de cartró de totes mides i guixos son ideals per  treballar les arts plàstiques. Es poden pintar, encolar, tallar, embolicar… i els hi podeu enganxar altres materials per fer jocs, animals o altres propostes. Fins i tot si us cal en podeu fer pasta de cartró per després modelar qualsevol figura que us agradi. També us poden servir com a base per fer jocs per aprendre, per jugar o simplement per passar una bona estona fent manualitats. Guardeu els tubs de cartró al calaix del material dels artistes. Tubs de cartró manualitats i jocs.

La majoria d’articles d’aquest apartat inclouen manualitats fetes únicament amb tubs de cartró. També hi ha articles d’algun tema específic que inclouen altres materials, com és el cas dels castells. Esperem que trobeu idees per fer els vostres cotxes, coets, animals, jocs de construcció, flors o fins i tot pinyates per a una festa infantil. Animem incloent més articles.

tubs de cartró manualitats i jocstubs de cartró manualitats i jocs per a nens
+ manualitats amb cartró

+ fotos manualitats tubs de cartró a Pinterest

En la carpeta de Pinterest de totnens teninu moltes més propostes fer fer manualitats amb tubs de cartró. Algunes ja estan incloses en els nostres articles però us pot servir per veure la font original.