Activitats estiu
Com motivar a escriure als nens?
|

Com motivar als nens a escriure? Jugar a escriure

Com motivar a escriure als nens?

Com motivar als nens a escriure ? Si en la lectura pensem que a llegir s’aprèn llegint, a escriure s’aprèn escrivint. I una cosa va lligada amb l’altre. Quan més es llegeix, indirectament més ràpid s’aprèn vocabulari, expressions, gramàtica… i per tant a escriure. Ara bé, l’activitat d’agafar un llapis o bolígraf i omplir un full de paraules i frases no és tan senzill. Cal trobar al·licients perquè els nens escriguin. Juguem a escriure!

Aquest apartat només pretén donar-vos creatives idees perquè els nens escriguin cartes, un diari, un còmic, un abecedari o simplement juguin amb els mots sobre un paper. Per tant aquí no trobareu ni les regles ortogràfiques ni com aplicar-les, simplement idees perquè escriure sigui una activitat divertida i lúdica. El tema o la llargada del redactat no tenen tanta importància, i tampoc, és el nostre objectiu. Aquí us mostrarem com escriure una postal, com enviar una carta, escriure una història en un còmic, fer un mini diari, una llibreta de camp… Escolliu una temàtica que agradi al nens.  I jugar amb les paraules tot aprenent.

Com motivar als nens a escriure? Jugar a escriure.

Mitjançant el joc els nens aprenen de manera distesa i divertida i qualsevol concepte o tema es capta millor. Us deixem idees molt diferents que només pretenen acostar el món de les lletres als infants. Jugar a escriure per després gaudir llegint.

Altres maneres de motivar a escriure als nens. Al mercat trobareu diferents jocs per aprendre vocabulari i a escriure. En aquests apartat només ens centrem en activitats que podeu preparar i fer amb els nens.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat