Complements per a disfresses
| |

Complements per a disfresses (1)

totnens-complements-disfresses4

En aquest post us volem mostrar alguns dels complements per a disfresses (1) infantils que podeu fer a casa. Cal que els agafeu com a mostra i els adapteu a la vostra disfressa ja que seria molt complicat buscar i trobar complements per a qualsevol disfressa. Així, per exemple, si us cal una bona cabellera podeu optar per fer uns cabells de paper, llana o cartolina. En el cas de necessitar unes mans d’animal o monstre podeu fer servir uns guants per transformar-los en potes o urpes.

Complements per a disfresses (1)

Abans de comprar els accessoris o complements d’una disfressa mireu els materials que teniu per casa. Sigueu creatius.

Disfresses infantils fetes a casa: perruques i cabelleres

totnens-complements-disfresses1
totnens-complements-disfresses5

Podeu fer llargues cabelleres amb llanes de colors. En les fotos podeu veure dues maneres diferent de fer-les, una a partir d’una llarga trena de llana que es pot agafar al cap amb una diadema i el segon exemple és fent una cabellera a partir d’una estructura feta amb cartolina o roba. Igual passa amb els cabells fets amb cartolina o paper.

Disfresses infantils: creatives ulleres

totnens-complements-disfresses2
totnens-complements-disfresses10

Un dels complements més utilitzats en les disfresses són les ulleres. aquestes poden anar acompanyades d’un nas, incorporar ulls, fetes en forma de caretes o simplement unes ulleres divertides i originals per donar un toc desenfadat a una determinada disfressa. Les ulleres d’una disfressa casolana es poden fer amb diferents materials que tingueu per casa: rotllos de paper, pots de iogurt, cartolines, porexpan… Un altre complement pel cap és una gorra, en aquest cas d’un dinosaure amb la boca plena de dents.

Disfresses infantils: orelles d’animals

totnens-complements-disfresses8

Si els nens van disfressats d’animals podeu fer servir les diademes per enganxar-los-hi les orelles d’aquesta manera seran més visibles i faran més gràcia. Les orelles es poden fer de feltre, cartolina, roba, paper… perquè us quedin més estètiques han de quedar dretes, per això podeu fer servir una mica de filferro o cartró com a base de la seva estructura.

Complement disfresses infantil de dinosaures 

totnens-complements-disfresses3
totnens-complements-disfresses9

La gràcia de les disfresses de dinosaures són els punxes que tenen repartides per tot el cos. En les fotos podeu veure diferents maneres de fer-les: cua, potes, cap, esquena amb punxes de colors i materials diferents.

Guants com a complements de disfresses

totnens-complements-disfresses6

Complements disfressa de pirates

totnens-complements-disfresses7

Per disfressar-se de pirata us cal, entre moltes altres coses unes botes i un garfi. Sempre podeu decorar unes simples botes d’aigua i adaptar-les a la disfressa escollida, en aquest cas botes pirates. Si necessiteu un garfi el podeu fer amb una ampolla de plàstic i un tros de cartró pintat de negre.

 

Bona feina!!!

Carnaval amb nens

+ idees per a Carnaval amb nens

+ idees de disfresses a Pinterest

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat