RUTES ADAPTADES – recull de les rutes per a mobilitat reduïda. Hi trobareu itineraris i excursions per fer amb cotxet i nens petits i algunes amb cadires de rodes. Als Parcs Naturals hi ha trams que disposen de servei de material accessible que es pot demanar als punts d’informació. Rutes per fer amb cadira de rodes a peu pla ja sigui de terra compacta o asfalt. A vegades els itineraris adaptat només són part d’una ruta més llarga o formen part d’un accés a un determinat espai.També hem inclòs les excursions on tenim fitxa que transcorren per les vies verdes. En el post ITINERARIS ADAPTATS PER A MOBILITAT REDUÏDA podreu trobar més informació i rutes d’altres webs.

Dins la secció de rutes amb cotxet podeu trobar alguna que  us pugui  servir, encara que no estigui plenament adaptada. Moltes RUTES AMB COTXET transcorren a peu pla per pistes sense asfaltar.

rutes adaptades – itineraris i visites

+ rutes per comarques

+ rutes segons àmbit territoria

Us deixem l’enllaç per fer les consultes segons comarca o àmbit territorial. Hi trobareu totes les sortides i excursions per anar en família, també estan incloses les adaptades.

instagram totnens