baner cavatast

Què fem?

Itinerari adaptat de Sant Joan de l’Erm

  1. Home
  2. »
  3. Itinerari adaptat de Sant Joan de l’Erm
adreça:
Alt Urgell (l')

 

 

 

Itinerari adaptat de Sant Joan de l'Erm comença des del refugi de la Basseta, dins el terme de Montferrer i Castllbò.  Sant Joan de l’Erm és una de les entrades al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Hi trobareu un punt d'informació del Parc i les pistes d'esquí de fons. Una ruta curta i adaptada per a cadira de rodes i per a persones amb discapacitat visual us acostarà fins el mirador. ideal per descobrir en família.
Ruta senyalitzada.al terme de Montferrer i Castellbò

 

*ruta del Wikiloc del Palau Robert de la Generalitat

 

Itinerari adaptat de Sant Joan de l'Erm. Dades i mapa

  • Distància: 1,48Km (anada i tornada)
  • Temps: un passeig
  • Nivell: fàcil
  • Tipus tram: passera de fusta amb sobreamples per maniobrar cada pocs metres.

Itinerari adaptat de Sant Joan de l'Erm mapa

veure ruta al Wikiloc

Passera de fusta des del refugi de la Basseta al Mirador

refugi de la Basseta sant Joan de l'Erm

La ruta parteix del refugi de la Basseta, on s'accedeix per la carretera que connecta amb Montferrer a través de Castellbó i Sant Andreu. La passera de fusta està situada entre el refugi i la caseta d’informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu. S’endinsa en el bosc de Sant Joan alçant-se lleument sobre la vall del riu de Santa Magdalena, que es va endinsant a l’esquerra.

 

passera de fusta de Sant Joan de l'Erm

L'itinerari adaptat de Sant Joan de l'Erm consisteix en un equipament en forma de passera de fusta. La passera, amb sobreamples per maniobrar cada pocs metres, disposa de plafons informatius. Aquest ajuden a descobrir la riquesa de la flora i la fauna de l’entorn com ara els ratpenats de muntanya, el gall fer (tan típic d’aquestes contrades) o el picot negre. La informació sobre els avets i els pins permet diferenciar-los i els podreu tocar per distingir-los bé.

La plataforma arriba a un mirador panoràmic on es poden escoltar els sorolls del bosc. Per tornar es desfà el camí. El refugi de la Basseta té accés adaptat per al serveis i al bar-restaurant.

 

+ activitats i rutes ALT URGELL

+rutes adaptades