baner tram baix

alt pirineu i aran

Alt Pirineu i Aran

rutes d’alta muntanya amb nens

Alt Pirineu i Aran, excursions amb nens

Alt Pirineu Aran – és un dels vuit àmbits funcionals territorials definits en el Pla territorial general de Catalunya. Situat al nord-oest de Catalunya, concretament al Pirineus. Inclou les comarques d’alta muntanya des del límit amb l’Aragó fins a la Cerdanya.  Alta Ribagorça, Alt Urgell, Baixa Cerdanya, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Vall d’Aran. Abarca una extensió de 5.775,51 km quadrats.

Aquí trobareu el recull de fitxes amb itineraris d’excursions, visites, àrees de lleure i punts d’interès per visitar en família amb nens. A cada fitxa teniu les dades dels diferents itineraris. S’inclouen fotos i la informació per gaudir de la sortida a la muntanya amb nens. Recordeu que esteu en zona d’alta muntanya per tan cal anar ben calçats i portar alguna peça de roba per abrigar-se. Podeu consultar la informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu . Demaneu  a qualsevol Centre d’Informació del Parc el Carnet de l’Explorador del Parc per als nens.

Alt Pirineu i Aran (activitats i rutes)

consultes segons municipi

Abans de fer una ruta, sobretot a la muntanya, es recomana consultar les previsions meteorològiques. Si anem amb nens petits recordeu portar-los sempre alguna cosa de menjar i beure. I, depenent de l’època i del lloc on aneu agafeu un jersei. A les consultes per comarques trobareu enllaços i informació de les Oficines de Turisme i dels Parcs Naturals.