Fem un llistat jocs de pistes familiars que podeu fer per descobrir pobles, museus o indrets especials. Trobareu diferents variants de jocs, gimcanes, escappe rooms o escape town. Totes les opcions estan pensades per gaudir de manera lúdica i entretinguda en família. Prepareu l’enginy, la rapidesa visual o simplement aneu seguint pistes per arribar a l’objectiu. 

Llistat jocs de pistes familiars

Gimcanes i escape town per fer en família

A poc a poc molts pobles es van afegint a fer la seva gimcana com a proposta lúdica per descobrir el seu municipi. Es tracta bàsicament d’una excusa perfecte per passejar pels seus carrers i descobrir punts d’interès. Una entretinguda activitat turística de jocs de pistes per fer amb els nens. Els jocs de pistes, siguin de la modalitat que siguin, resulten una bona aposta per fer equip. 

Segurament la. gran diferència entre els escape room o town i les gimcanes sigui el control del temps. Segons la modalitat teniu un temps determinat per superar totes les proves i arribar a l’objectiu. Hi ha gimcanes on també es controla el temps, sobretot si son de caràcter més competitiu per equips.

En trobareu de gratuïts i de pagament, alguns necessiteu un mapa i altres una app. Sort!

Tic-tac, tic-tac…

 Llistat d’escape room familiars

Consulteu els enllaços. En el cas de museus l’activitat és gratuïta i va inclosa amb el preu de l’entrada. A l’apartat de Jocs de pistes als Museus també teniu més gimcanes especials per a famílies.

Si coneixeu més jocs de pistes familiars que siguin de caràcter fixa o de llarga durada ens ho podeu fer saber en un comentari o enviant-nos us correu a admin@totnens.cat . Gràcies

 Jocs de pistes als Museus

jocs de pistes als museus

Si voleu també podeu consultar els jocs de pistes o gimcanes que preparen els museus per fer més atractiva la seva visita als nens.

+ Jocs de pistes als museus

INSTAGRAM