jocs de pistes familiars
|

Llistat gimcanes familiars i jocs de pistes

Fem un llistat jocs de pistes familiars que podeu fer per descobrir pobles, museus o indrets especials. Trobareu diferents variants de jocs, gimcana familiar, escape rooms o escape town. Totes les opcions estan pensades per gaudir de manera lúdica i entretinguda en família. Prepareu l’enginy, la rapidesa visual o simplement aneu seguint pistes per arribar a l’objectiu. La gimcana familiar digital us permet descobrir els secrets del municipi que visiteu de manera lúdica i senzilla, només us heu de descarregat l’app. També hi ha la versió de ruta ludificada (rutes gamificades) on cal seguir un itinerari amb pistes i alguna prova.

Llistat jocs de pistes familiars

Jocs de pistes d'Andorra en família

Gimcanes familiars i escape town per fer amb nens

A poc a poc molts pobles es van afegint a fer gimcanes familiars com a proposta lúdica per descobrir el seu municipi. Es tracta bàsicament d’una excusa perfecte per passejar pels seus carrers i descobrir punts d’interès. Una entretinguda activitat turística de jocs de pistes per fer amb els nens. Els jocs de pistes, siguin de la modalitat que siguin, resulten una bona aposta per fer equip. 

Segurament la. gran diferència entre els escape room o town i les gimcanes sigui el control del temps. Segons la modalitat teniu un temps determinat per superar totes les proves i arribar a l’objectiu. Hi ha gimcanes on també es controla el temps, sobretot si son de caràcter més competitiu per equips.

En trobareu de gratuïts i de pagament, alguns necessiteu un mapa i altres una app. Sort!

Tic-tac, tic-tac… trieu el municipi i a jugar!

El Met de Ribes gimcana familiar

Més gimcanes familiars i jocs de pistes

a la recerca dels Vitis del Penedès

Llistat d’escape room familiars

Escape Food 2050

Consulteu els enllaços. En el cas de museus l’activitat acostuma a ser gratuïta i va inclosa amb el preu de l’entrada. A l’apartat de Jocs de pistes als Museus també teniu més gimcanes especials per a famílies. Hi ha museus que disposen de jocs, gimcana familiar, us ajuden a fer un recorregut lúdic i didàctic alhora.

Si coneixeu més jocs de pistes familiars que siguin de caràcter fixa o de llarga durada ens ho podeu fer saber en un comentari o enviant-nos us correu a admin@totnens.cat . Gràcies

Ruta-joc, rutes ludificades amb pistes i cerca d’objectius

Rutes ludificades

Ruta-joc, rutes ludificades Es tracta d’excursions on camineu, jugueu i apreneu. Les hem diferenciat dels jocs de pista que us ajuden a descobrir un determinat municipi. En aquesta ocasió les ruta-jo son excursions, generalment circulars que us proposen descobrir algun element del patrimoni, una llegenda, la natura… Son excursions familiars, la majoria de nivell fàcil ideals per fer amb els nens.

 Jocs de pistes als Museus

jocs de pistes als museus

Si voleu també podeu consultar els jocs de pistes o gimcanes que preparen els museus per fer més atractiva la seva visita als nens.

 

+ ACTIVITATS FAMILIARS

INSTAGRAM

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat