Activitats estiu

Què fem?

Descobrint els secrets de Sant Sadurní d’Anoia

  1. Home
  2. »
  3. Descobrint els secrets de Sant Sadurní d’Anoia
els secrets de Sant Sadurní d'Anoia
els secrets de Sant Sadurní d'Anoia
adreça:
Plaça del Pont Romà - Sant Sadurní d'Anoia Alt Penedès (l')
coordenades: 41.4254838 / 1.7897035 (Plaça del Pont Romà)

 

 

 

La nostra col·laboradora Chari Rechi ha fet la gimcana turística per Sant Sadurní i li ha agradat molt. Això sí, no ens ha volgut explicar massa cosa per no perdre la gràcia del joc. Només ens ha deixat una foto de l'inici, L'arc de la Plaça del Pont Romà. En total haureu de recorre el municipi per trobar els 12 punts geoposicionats en un recorregut d'un quilòmetre i mig pel centre de la vila. Voleu descobrint els secrets de Sant Sadurní d'Anoia, la capital del cava? Activitat familiar gratuïta.

 

Descobrint els secrets de Sant Sadurní d'Anoia

els secrets de Sant Sadurní d'Anoia

1901. La plaga de la fil·loxera ha fet estralls a les vinyes catalanes, però a Sant Sadurní d´Anoia han descobert el secret per acabar amb la plaga, un secret que guarden amb zel... Seràs capaç d'esbrinar-lo?'

Gimcana turística de Santa Sadurní d'Anoia

descobrint els secrets de sant sadurni d'anoia

Així comença aquesta gimcana digital que, a través del joc i l'aventura, anima els usuaris a explorar i descobrir alguns dels espais més interessants del centre històric de Sant Sadurní, que testimonien llargs segles de conreus de vinyes que l'han convertida avui dia en la capital del cava.

  • L'arc de la Plaça del Pont Romà situat al final del carrer Església, és el punt d´inici de la gimcana.
  • L'aventura comença clicant al codi QR que apareix al cartell promocional que es pot trobar a l'Oficina de Turisme del municipi, o clicant directament a la imatge D'AQUESTA PÀGINA.
  • Deixeu volar la imaginació per resoldre engrescadors enigmes que us duran a recórrer el centre del poble amb l'objectiu de trobar el secret per vèncer el flagell de la fil·loxera.
  • En total es proposen 12 enigmes en 70 minuts i en un radi de prop d'un quilòmetre i mig.

Sant Sadurní d'Anoia en família

Sant Sadurni en família - la capital del cava

Sant Sadurní d’Anoia, és coneguda per ser un referent en l’elaboració de cava i escumosos, també ofereix activitats d’aquest àmbit per a tota la família. La Capital del Cava convida a les famílies i als infants a descobrir-la amb experiències gratificants i educatives. Des de les visites familiars a les caves, fins al ric patrimoni industrial, passant per jocs i rutes culturals, centres de visites vivencials, i els paisatges de vinyes. AQUÍ més propostes.

Sant Sadurní d'Anoia amb nens, activitats i rutes en família

Activitats a Sant Sadurní d'Anoia, la capital del cava

AQUÍ teniu les activitats i excursions

 

El Alt Penedès

+ Jocs de pistes familiars

+ activitats amb nens

 

INSTAGRAM