Què fem?

Sant Sadurní d’Anoia en família

  1. Home
  2. »
  3. Sant Sadurní d’Anoia en família
Sant Sadurni en família - la capital del cava
Sant Sadurní en família - Cava Centre
Sant Sadurni en família - Festa de la Fil·loxera
Sant Sadurni en família - la capital del cavaSant Sadurní en família - Cava CentreSant Sadurni en família - Festa de la Fil·loxera
adreça:
carrer de l'Hospital, 23 - Sant Sadurní d'Anoia Alt Penedès (l')
telèfon: 93 891 31 88
correu electrònic: turisme@santsadurni.cat

 

 

 

Sant Sadurní d’Anoia, és coneguda per ser un referent en l’elaboració de cava i escumosos, també ofereix activitats d’aquest àmbit per a tota la família. La Capital del Cava convida a les famílies i als infants a descobrir-la amb experiències gratificants i educatives. Des de les visites familiars a les caves, fins al ric patrimoni industrial, passant per jocs i rutes culturals, centres de visites vivencials, i els paisatges de vinyes. Vine a descobrir Sant Sadurní d'Anoia en família i gaudeix de tot el que podeu fer a Sant Sadurní d'Anoia amb nens.

 

 

Sant Sadurní d'Anoia en família, La capital del Cava

Sant Sadurni en família - la capital del cava

Us deixem diferents propostes familiars que us ajudaran, de manera lúdica i entretinguda, a descobrir Sant Sadurní i el seu entorn. La cultura del cava ofereix experiències magnífiques per a petits i grans.

El Cava Centre i les visites combinades

Cava Centre a Sant Sadurní d'Anoia

Per començar, no us podeu perdre la visita al Cava Centre, un espai experiencial de descoberta del món del cava. Mitjançant audiovisuals didàctics de gran format us endinsareu en la història i la cultura de les bombolles i el vi. Interactueu amb elements i moments claus del cava.

El Cava Centre també ofereix visites combinades amb altres recursos turístics a preu reduït, descobriu, com per exemple amb les caves, on es pot gaudir de visites en família amb activitats perquè els més petits coneguin la vinya, provin el most i descobreixin la màgia que transforma el most en vi i cava.

espai xocolata simón coll

I per qui li agradi la xocolata, la visita “Cava i Xocolata” us proposa un recorregut combinat amb una fàbrica de xocolata, que explica la tradició de l’elaboració d’aquest producte extraordinari amb un muntatge audiovisual i uns tastos ben estimulants.

 

Sant Sadurní d'Anoia amb nens. Jocs interactius i gimcanes

Dues interessants propostes turístiques que engrescaran els més aventurers de la casa són els jocs digitals per descobrir indrets emblemàtics de la vila:

Els secrets de Sant Sadurní

el secrets de sant sadurni d'anoia

«El Secret de Sant Sadurní» A través del joc i els enigmes, anima els usuaris a explorar i descobrir la història i alguns dels espais més interessants del centre de Sant Sadurní. La missió és localitzar les pistes escampades pel poble i resoldre els reptes proposats. Haureu d'aconseguir vèncer la plaga de la fil·loxera, que va fer estralls a les vinyes a principis del s. XX.

a la recerca dels Vitis

els Vitis del Penedès

Una altra iniciativa que se suma a la gimcana digital és a «A la recerca dels Vitis», la proposta de Penedès Turisme que compta amb dos grans còmplices, un joc digital i pràctic apte per nens d'edats entre 5 i 12 anys, i els "Vitis", uns éssers màgics i únics que viuen amagats pels municipis de l’Alt Penedès. A Sant Sadurní, el Viti Guardià de les Caves convida els visitants a descobrir el camí que ha recorregut la vila per esdevenir la Capital mundial del Cava i, per a tal fi, té preparades una sèrie d'enigmes i aventures.

 

Ambdós jocs únicament es poden seguir amb el telèfon mòbil i tothom qui vulgui pot iniciar l'aventura clicant al codi QR que es pot trobar a l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní.

 

Camins del Cava

Sant Sadurni en família - la capital del cava

Sant Sadurni en família - la capital del cava

Caminar entre vinyes és una experiència saludable i divertida amb la família o els amics. Camins del Cava és una xarxa de camins que et dona llibertat per triar el teu itinerari. Es tracta d'una proposta enoturística per a tots els públics impulsada per l’Associació d’Elaboradors de Cava. Una combinació de passejades entre vinyes, a peu o en bicicleta, pels voltants de Sant Sadurní d’Anoia. Podreu fer visites a cellers i tastar la bona gastronomia en restaurants del territori.

Festa de la Fil·loxera

Sant Sadurni en família - la capital del cava

I si el que es busca és veure ballar en directe els Set Savis de Grècia i les fil·loxeres i la resta del seguici festiu de Sant Sadurní, no us perdeu la Festa de la Fil·loxera. El 7 i 8 de setembre la vila es vesteix de groc i es poden veure els tradicionals balls i correfocs que tant captiven als nens i nenes.

 

 

El Alt Penedès

+ Centres d'Interpretació

+ activitats amb nens

 

INSTAGRAM