El País Valencià s’estén des del riu Sénia fins a Pilar de la Foradada, més enllà de la desembocadura del Segura. Té una superfície aproximada de 834 km de longitud, i 644 km de longitud de costa. A més a més, les illes mediterrànies de Nova Tabarca, i dels Columbrets, així com altres illes menors adjacents. També en forma part el Racó d’Ademús, un enclavament valencià envoltat per municipis aragonesos i manxecs.

Mediterrani en viu, aquest és el sugerent lema del turisme del País València. Il·lustrem la portada amb una de les barraques típiques de l’horta valenciana, tota una icona i patrimoni del país.

País ValenciàPaís Valencià (activitats i rutes)
El País València natural

El País Valencià té una extensa àrea natural composta per nombrosos espais protegits, tant a la muntanya com prop de la mar. A més, Castelló, València i Alacant compten amb una gran diversitat d’ecosistemes la flora i la fauna dels quals és única al Mediterrani. Els seus 22 parcs naturals s’estenen en un ampli ventall de possibilitats paisatgístiques: illes, serres litorals, piscines naturals, aiguamolls, barrancs i congostos… Descobreix el Parc Natural de Sot de Chera, les Illes Columbretes o els Charcos de Quesa.

Oci al País Valencià

La ciutat de València té dues grans instal·lacions: l’Oceanogràfic, en la Ciutat de les Arts i les Ciències, i el Bioparc. Son tot un emblema i una parada obligatòria per a conèixer un dels aquaris més grans del món i un dels millors parcs d’animals del món.  A Benidorm es troba Terra Mítica, un gran parc temàtic d’atraccions i oci familiar.