Ikea per a nens

Ikea per a nens

Parlar d’Ikea és segurament parlar d’algun moble auxiliar, o no, que teniu per casa. Parlar del laberint de les seves botigues i parlar de mobles senzills, versàtils que encaixen gairebé a tot arreu. Parlar d’Ikea per a nens és parlar de colors, formes, modularitat i habitacions divertides. I també és parlar de Montessori, ordre, accessibilitat, joc i aprenentatge. Us deixem un recull d’idees per a l’habitació dels nens, per la zona de descans i també per l’hora del joc.

En aquest recull també hi trobareu un apartat especial dedicat als hacks d’Ikea. O, dit d’una altra manera com personalitzar determinats mobles i complements. La modularitat dels mobles d’Ikea i el fet de poder-los muntar a casa per peces fa que hagi aparegut la creativitat dels usuaris. Canviant peces, afegint accessoris o decorant al gust de cadascú. Els hacks d’Ikea ja s’ha convertit en tot un clàssic en decoració. Nosaltres, a totnens, només recollirem aquells que siguin dedicats al nens. Versions de la cuineta Duktig, del sempre recurrent llit Kura., dels tamborets., estanteries… o taula i cadires Lätt.

Ikea per a nens: mobiliari, complements i personalització

+ Montessori

El mètode Montessori també es pot aplicar a l’ambient de casa. Cal un espai ampli i obert, ordenat, net, simple i real on cada element facilita el desenvolupament del nen. Cal que els nens, sobretot els més petits, tinguin a l’abast dels objectes que necessitin perquè puguin jugar, escollir les joguines, triar els llibres o seure a taula de manera autònoma. La modularitat del mobiliari d’Ikea facilita l’adaptació dels elements de l’habitació a la filosofia Montessori.

 

INSTAGRAM