gelats per fer a casa us mostrem una selecció de receptes de gelats per fer amb els nens. Gelats casolans a base de fruita, iogurt, xocolata o aigua. Gelats per menjar amb cullera en un bol, com a polo de pal o tipus flash. Els gelats es poden menjar durant tot l’any i poden ser un bon postre o berenar refrescant si els feu a casa de manera artesanal. Trieu ingredients frescos, de temporada, barrejats amb llet o sucs. Proveu gustos nous, combineu ingredients, poseu-hi entrebancs (fruita seca, trossets de fruita, xocolata galetes…)

Al mercat podeu trobar diferents motllos per fer refredar els gelats al congelador. N’hi ha de formes clàssiques com els típics de pal però també d’originals i divertits de personatges populars, formes de fruites, rajoles de xocolata… per als polos tipus flash hi ha diferents motllos de silicona i també bosses especials d’un sol ús. Si no en teniu i mengeu formatges tipus petit suís podeu rentar l’envàs i omplir-lo amb el vostre gelat. Son bons durant tot l’any !gelats per fer a casa amb l’ajut dels petit cuiners
+postres per fer amb nens

+ gelats a Pinterest

Al taulell del Pinterest de totnens hi anem deixant diferents receptes i idees per fer gelats a casa. En alguns hi ha l’enllaça la recepta però en altres la foto us pot servir de guia de com combinar ingredients o fer presentacions. En una festa infantil, sobretot a l’estiu, els flash sempre triomfen entre els més petits.