llocs on celebrar festes infantils
|

llocs on celebrar festes infantils

Hem recollit les diferents fitxes on trobareu llocs on celebrar festes infantils. Espais preparats per a una celebració d’aniversari o festes familiars amb nens. Aniversaris amb activitats dirigides o lliures perquè els nens gaudeixin junts: aventures als arbres, passeig en vaixell, escape room… Diferents propostes que inclouen el berenar, el pastís, jocs, música… També hi han cases de colònies que estan preparades per passar el dia, o un cap de setmana, on es podeu celebrar la festa.

A cada fitxa trobareu la descripció de l’espai, servei o activitat amb la referència a la festa infantil. Penseu que cal fer la reserva i, en alguns casos, es necessita un nombre mínim i màxim d’assistents.  Trobareu els telèfons, adreces i emails per poder-vos posar en contacte. Les fitxes les podeu consultar per municipi i per ordre alfabètic.

A la pàgina de festes infantils teniu un munt d’opcions per organitzar una festa: decoració, disfresses, jocs, receptes… Si voleu preparar les invitacions a la festa a la pàgina teniu diferents models per agafar d’exemple i convidar als invitats. La majoria d’invitacions estan pensades per fer-les amb els nens de manera creativa i fàcil.

llocs on celebrar festes infantils, familiars, festes aniversaris…

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat