Què fem?

Aventurico Barcelona – escape room

 1. Home
 2. »
 3. Aventurico Barcelona – escape room
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
telèfon: 93 023 43 73 / WhatsApp: 602 252 945

aventurico

 

 

 

 

A Aventurico Barcelona (abans Lostroom Barcelona) hi trobareu molt més que escape room per a famílies. Disposen de diferents jocs exclusius, jocs de realitat virtual i una selecció d'escape room per a nens i adults molt entretinguts i divertits. Teniu diferents opcions per triar i n'hi ha per a nens a partir de 6 anys acompanyats d'adults o de monitors. Trieu una opció de joc i endinseu-vos a viure una experiència lúdica amb passos inesperats, màgia, làser... i molt més.

 

 

 

Aventurico Barcelona per a famílies

Aventurico Barcelona escape room

L'objectiu és sortir de l'habitació fent servir les instruccions i guies del joc. Us trobareu amb difernts proves d'enginy i misteris que haureu de superar. Recordeu que les sales d'aquest escape room per a famílies i nens estan pensades per a infants a partir de 6 anys.

Consulteu les diferents propostes de Aventurico Barcelona per gaudir una estona molt entretinguda en família o grup d'amics. També s'organitzen festes infantils i esdeveniments a partir de 2 a 100+ persones de totes les edats.

 

Escape room Aventurico Barcelona

Acadèmia de Màgia

 • Us espera la missió complicada de salvar el món. El joc és recomanable per a famílies i grups de nens. El nivell de complexitat: fàcil. Hi ha llocs estrets.+8anys.

Alícia al país de les meravelles

 • Obre la porta al País de les meravelles on el temps i l'espai jugaran amb tú. La festa boja de té, els càstigs i els escacs. Apte per nens acompanyats per quatre adults o un monitor. +10anys

L'últim zoombi

 • La Epidèmia Zombi s'està expandint per tota Barcelona, i ja va aconseguir traspassar les seves fronteres. +10 anya

 

 

Jocs per a nens a Aventurico Barcelona

A Aventurico Barcelona hi trobareu diferents jocs interactius per jugar en família o en grup.

 •  Hogwarts (gimcana): Benvinguts a l'escola de màgia Hogwarts! Haureu de realitzar una serie de concursos on podran resoldre les proves lògiques, treballar en equip i ensenyar les seves habilitats excepcionals. No és un room escape, el podeu contractar per fora de l'espai. És un joc perfecte pels nens de 8 a 12 anys.
 • Alicia i la Clau del temps: La Reina dolenta de cors posa en perill tot el país de les meravelles. Només tu pots salvar el món màgic. Per a nens de 6 a 13 anys. Poden entrar adults amb nens menors de 10 anys.
 • Sùper herois (gimcana): Us espera la immersió fantàstica al món de superherois famosos amb les decoracions impressionants i proves entretingudes. Per a nens de 6 a 10 anys.
 • Agent Secret + HADO gratuït: Us presentem un repte extraordinari: escola d'agents secrets en Lostroom! Durant una hora aneu a provar les vostres habilitats per enfrontar-vos a una Missió "Impossible".

 

 

Jocs de Realitat virtual

 • Cosmos Virtual : Vols visitar l'espai? Sentir la gravitació zero? Sentir-te com un heroi de Star Wars, Interstellar o Gravity? És Cosmos, una aventura per al grup d'amics o la família. +10anys
 • Segrest Virtual: "Segrest" és un món de les aventures esgarrifoses i emocionants que pots viure als punts dels teus dits. +12 anys.

 

Festes infantils a Aventurico

Aventurico Barcelona escape room

 • Si voleu podeu celebrar la festa d'aniversari dins el local, màxim per a 12 persones. Disposen d'una sala per a poder berenar amb jocs i llits elàstics.
 • Podeu contractar el El joc Hogwarts per jugar a casa o on els hi indiqueu. Consulteu condicions.

 

 

 

Recordeu que també podeu comprar targetes regals !

 

+ Barcelona amb nens