1. Home
  2. »
  3. Aventurico Barcelona
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
telèfon: 93 023 43 73 / WhatsApp: 602 252 945

aventurico

 

 

 

 

A Aventurico Barcelona (abans Lostroom Barcelona) hi trobareu molt més que escape room per a famílies. Disposen de diferents jocs exclusius, jocs de realitat virtual i una selecció d'escape room per a nens i adults molt entretinguts i divertits. Teniu diferents opcions per triar i n'hi ha per a nens a partir de 6 anys acompanyats d'adults o de monitors. Trieu una opció de joc i endinseu-vos a viure una experiència lúdica amb passos inesperats, màgia, làser... i molt més.

 

Aventurico Barcelona per a famílies

Consulteu les diferents propostes de Aventurico Barcelona per gaudir una estona molt entretinguda en família o grup d'amics. També s'organitzen festes infantils i esdeveniments a partir de 2 a 100+ persones de totes les edats.

 

Escape room a Aventurico Barcelona

escape room Lostroom Barcelona

 

Alícia per a tota la família

Us presentem dos jocs: "Alícia al país de les meravelles" per a adults i "Laberint d'Alícia" per a nens. Podeu jugar simultàniament i veure quin dels dos restableix el temps primer! +6 anys.

Acadèmia de Màgia

Us espera la missió complicada de salvar el món. El joc és recomanable per a famílies i grups de nens. El nivell de complexitat: fàcil. Hi ha llocs estrets.+8anys.

Alícia al país de les meravelles

Obre la porta al País de les meravelles on el temps i l'espai jugaran amb tú. La festa boja de té, els càstigs i els escacs. Apte per nens acompanyats per quatre adults o un monitor. +10anys

Epidèmia Z

Sou un grup de científics que treballeu al centre a prop del laboratori de Schwartz. Els zombies han entrat per la força al territori del centre científic, la guàrdia els deté amb l'èxit moderat. +14anys

 

 

Jocs exclusius a Aventurico Barcelona

A Aventurico Barcelona hi trobareu diferents jocs interactius per jugar en família o en grup.

jocs Lostroom Barcelona

  • Hogwarts (gimcana): Benvinguts a l'escola de màgia Hogwarts! Haureu de realitzar una serie de concursos on podran resoldre les proves lògiques, treballar en equip i ensenyar les seves habilitats excepcionals. No és un room escape, el podeu contractar per fora de l'espai. És un joc perfecte pels nens de 8 a 12 anys.
  • Alicia i la Clau del temps: La Reina dolenta de cors posa en perill tot el país de les meravelles. Només tu pots salvar el món màgic. Per a nens de 6 a 13 anys. Poden entrar adults amb nens menors de 10 anys.
  • Mini espies (gimcana): Mostreu agilitat de Spiderman i intuïció de Dóctor Strange, apreneu a desplaçar-vos amb el Batmóbil, sentiu l'esperit d'equip i sense dubte, destruïu els plans de malvat Joker. ! Per a nens de 10 a 16 anys.
  • Agente Secret + HADO gratuït: Us presentem un repte extraordinari: escola d'agents secrets en Lostroom! Durant una hora aneu a provar les vostres habilitats per enfrontar-vos a una Missió "Impossible".

 

 

Jocs de Realitat virtual

Lostroom Barcelona

  • Cosmos Virtual : Vols visitar l'espai? Sentir la gravitació zero? Sentir-te com un heroi de Star Wars, Interstellar o Gravity? És Cosmos, una aventura per al grup d'amics o la família. +10anys
  • Segrest Virtual: "Segrest" és un món de les aventures esgarrifoses i emocionants que pots viure als punts dels teus dits. +12 anys.

 

Festes infantils a Aventurico

  • Si voleu podeu celebrar la festa d'aniversari dins el local, màxim per a 12 persones. Disposen d'una sala per a poder berenar amb jocs i llits elàstics.
  • Podeu contractar el El joc Hogwarts per jugar a casa o on els hi indiqueu. Consulteu condicions.

Recordeu que també podeu comprar targetes regals !

 

 

+ activitats Barcelonès