fruita ! us deixem un recull variat de postres amb fruita per preparar amb els nens. Mireu d’escollir sempre fruita natural de temporada i preparar-la en forma de macedònia o al tall, a queixalades. Si voleu ser més creatius podeu fer un plat amb fruites tallades fent un dibuix d’un animal o objecte, als nens els agrada força. A nosaltres també sempre que no calgui manipular massa el menjar. A l’estiu aprofiteu la varietat de fruites per fer-ne sucs i gelats naturals.

La fruita natural o de pot, com préssecs i pinya combina força bé en la decoració de pastissos amb crema. Més amagada les taronges o llimones també les podeu posar en un pastís, al igual que les pomes. Presenteu-la de manera que entri pels ulls, a vegades un petit retall de cartolina pot convertir una poma en un apetitosa tortuga ninja. Ara bé, un bon tall de síndria, una mandarina, un plàtan o uns maduixots no necessiten acompanyament per gaudir menjant un bon postre amb fruita.

postres amb fruitapostres amb fruita per fer amb nens
postres per fer amb nens

+ postres per fer amb nens

+ cuina creativa amb fruita a Pinterest

Al Pinterest anem penjant propostes creatives per fer amb fruita, sobretot presentacions al plat o maneres de tallar i decorar plàtans, peres, taronges, maduixots, pomes, raïm… i fer-ne, ocells, girafes, ovnis, casetes, arbres…