Pasqua
avui per postres magrana mussol
| |

Avui per postres, magrana

avui per postres magrana mussol

Avui per postres, magrana, una fruita de tardor amb moltes propietats nutricionals. La magrana destaca perquè conté molta aigua i és baixa en sucres.  A més, té moltes vitamines i substàncies antioxidants fins al punt que la podem considerar una mena de súperfruita. Llegiu l’article de la revista Ets el que menges. Nosaltres, però, us mostrem com hem preparat uns postres saludables i fàcils de cuinar amb els nens.

 

Preparem la magrana al bol

avui per postres magrana

A vegades pot fer una mica de mandra desgranar un magrana, tot i així, no costa gaire de fer. Us expliquem com ho fem nosaltres. La tallem en quatre trossos, com veieu a la foto. Després obrim una mica un dels talls per facilitar que els grans es desenganxin. Ara els grans surten amb  molta facilitat, només heu de tenir en compte els trossets de part blanca que puguin quedar enganxats.

Si feu els talls els nens poden desgranar-la i els resultarà fins i tot divertit. Quedaran una mica tenyits pels suc vermellós i haureu de vigileu no es mengin tots els grans abans de posar-los al bol!

avui per postres magrana

avui per postres magrana al bol

Un cop teniu tots els grans al bol li podeu posar una mica de sucre i barrejar. Llestos, a menjar!

 

Avui per postres, magrana creativa al plat

Ja sabeu que no ens agrada manipular massa el menjar per muntar plats creatius. En aquests cas hem fet un súper mussol vitamínic i un arbre de tardor amb magrana i mandarina. En un pim-pam l’hem muntat, el que ens ha entretingut una mica més és el desgranar la fruita.

avui per postres magrana arbre

Arbre sense fulles amb tronc i branquillons de magrana

Les mandarines les hem posat simplement per complementar el plat. Poden ser fulles grans de tardor.

avui per postres magrana mussol

Mussol amb magrana i ulls i bec amb grills de mandarina

Ens encanten els mussols, sempre que en tenim ocasió els fem sortir al web, ja sigui en forma de galeta, panellets figureta de massapà o manualitat. Aquest és molt fàcil de fer. Poseu un bon grapat de grans de magrana al plat. Doneu-li la forma de mussol fixant-vos amb les orelles. Poseu dos grills de mandarina com a ulls i acabeu de perfilar la forma del cap de mussol. Finalment col·loqueu un grill de mandarina com a bec.

 

Avui per postres magrana amb llimona

avui per postres magrana amb llimona

Magrana amb suc de llimona

Abans de menjar-nos la magrana hem vist una recepta on hi posen suc de llimona. Hem reservat un grapat de grans i els hem posat en un altre bol. Li hem incorporat una mica de suc de llimona. Té un gust diferent i refrescant, proveu-ho, segur que us agrada.  Encara que no té res a veure ens ha recordat les boletes de meló amb suc de llimona que fem.

 

Què poden fer els petits cuiners?

Tret de la part de tallar la magrana en quatre talls la resta ho poden fer sols. Desgranar, treure la pell blanca, ensucrar, barrejar i menjar. Si munten un plat com el mussol o l’arbre deixeu que facin la seva composició sempre que nom potinegin massa la fruita.

Ep, i a menjar segur que s’hi apunten !

 

 

 

Bona cuina!

+ postres amb fruites

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat