Refrescants boletes de meló amb llimona

Si hi ha una fruita d’estiu que ens agrada és el meló. Un tall de lluna a queixalades, combinat amb pernil salat, a tallets en una macedònia estiuenca… o com a refrescants boletes de meló amb llimona. Si seguiu les nostres receptes ja sabreu que la llimona acostuma a ser-hi ben present. Aquesta estiuenca recepta la poden preparar fàcilment els petits cuiners. Si no teniu el tallador de boletes NO passa res, feu-ne quadrats o talls petits.

 

Refrescants boletes de meló amb llimona per fer amb els nens

Aquest postre el fem força sovint a casa, és ràpid de preparar i passa d’allò més bé. Si un meló no us ha sortit gaire dolç o el trobeu massa verd fet d’aquesta manera millorarà moltíssim.

Ingredients per fer boletes de meló

  • Meló
  • Llimona
  • Sucre

Com preparar boletes de meló

Refrescants boletes de meló amb llimona

Fàcil, fàcil. Les mesures dependran dels gustos de cadascun. A nosaltres no ens agrada massa dolç i li posem poc sucre, en canvi, si que ens agrada el punt àcid de la llimona. Proveu una bola abans de servir i si ha quedat molt àcida li podeu afegir més sucre i barrejar bé.

recepta Refrescants boletes de meló amb llimona

  • Obriu el meló i trèieu totes les llavors.
  • Amb el tallador de boletes aneu fent boles del meló i poseu-les en un bol.
  • Un cop les tingueu fetes afegiu-li el suc de llimona i el sucre.
  • Barregeu bé i deixeu a la nevera perquè el meló tregui aigua i es barregi amb el suc de llimona.

Refrescants boletes de meló amb llimona estiu

Si no us acabeu les boletes de meló que heu preparat li podeu afegir altres fruites naturals i tindreu una macedònia amb suc de llimona. I la resta de meló que no s’ha fet servir? Cap problema, els cuiners poden menjar-se’l després de preparar el postre o el podeu escurar i fer un gelat de meló.

 

Què poden fer els petits cuiners?

Millor talleu vosaltres el meló per la meitat, la resta la poden fer els nens sense problemes. Buidar les llavors, fer les boletes, esprémer el suc de llimona, tirar el sucre i barrejar. Prepareu-les amb una mica de temps i deixeu-les a la nevera ja que una de les gràcies de les boletes és que estiguin ben fresquetes.

Ep, i a menjar segur que s’hi apunten !

 

Bona cuina !!!

+ postres amb fruita

+ receptes per a petits cuiners

+ receptes creatives amb fruita a Pinterest