mini croissants de xocolata

Avui hem preparat uns mini croissants de xocolata. Millor dit, de xocolates: xocolata blanc, xocolata praliné i xocolata negra. Això tots contents. Per divertir-nos, com sempre, alguns els hem decorat de manera ràpida amb uns lacasitos que teníem a la nevera. Hem provat l’oli de coco per fondre el xocolata i sembla que fon més ràpid. I amb una mica de paciència hem mirat de fer els croissants molt petit, petits. Petits cuiners, renteu-vos les mans i poseu-vos el davantal que ens hi posam.

 

mini croissants de xocolata. Ingredients

  • una làmina de pasta de full rodona
  • un estri per tallar (el tallador de pizza va molt bé)
  • una mica de sucre morè
  • un polsim de canyella en pols.
  • xocolata per a la cobertura.
  • mini lacasitos (opcional)

mini croissants de pasta de full de xocolata

mini croissants de xocolata pas a pas

  • Empolsineu amb una mica de sucre i canyella en pols la làmina de pasta de full
  • Passeu, un parell de cops el corró per sobre per enganxar el sucre (opcional).
  • Talleu la massa per parts. Primer feu-ne quatre talls, amb el tallador de pizza va genial.
  • Feu un quart de massa. Aneu tallant mini triangles petits. A la base li feu un petit tall, això serà les banyes.
  • Agafeu la part que heu marcat del mini triangle i feu un petit tirabuixó. Emboliqueu el triangle fins la punta. Ja teniu un mini croissant. No tots queden iguals però no passa res.

mini croissants de xocolata embolicar

Paciència que us només queden uns quants perembolicar.

  • Poseu els croissants en el mateix paper on ve embolicada la massa.
  • En aquesta ocasió no els pintem amb ou ja que després els vestim amb xocolata.
  • Enforneu a 220º durant uns 7-8 minuts. Penseu que les banyes quedaran ben torradetes.
  • Poseu-los sobre una reixa i deixeu refredar.

Els xocolates per vestir els mini croissants

ocolates per fondreTres xocolates! Avui per fondre’l li hem posat una punta d’oli de coco dins de cada bol. Ens ha fos més ràpid.

mini croissants de xocolata

mini croissants de xocolata Quin picaríeu?

 

Què poden fer els petits cuiners?

Encara que com sempre depèn de cada edat poden fer-los pràcticament sols. Ho poden fer tot tret de la part d’enfornar que els haureu d’ajudar perquè no es cremin. escampar el sucre i la canyella i passar un cop el corró per sobre. Tallar la pasta de full amb el tallador de pizza. Embolicar els mini croissants amb paciència. I un cop freds vestir els minis amb el xocolata que més els hi agradi. Decorar-los ja va a gust de cada petit cuiner.

Ep, i a menjar segur que s’hi apunten !

 

Bon profit!!!

+ receptes amb pasta de full