Rocs de xocolata amb nous
| |

Rocs de xocolata

Els rocs de xocolata son un clàssic del pica-pica de les postres de Nadal i també per a la resta de l’any. Nosaltres fa temps que, de tant en tant en fem barrejant un popurri de fruita seca i els tres xocolates: banca, amb llet i negra. Avui, però, us portem una variant de les mateixes postres. Rocs de xocolata amb nous. En tenim de tres gustos diferents: xocolata negra del 70%, xocolata blanca i unes terceres banyades amb crema de festucs feta per nosaltres. Les podeu guardar en pots de vidre per anar picant quan us vingui de gust.

Rocs de xocolata amb nous

Rocs de xocolata amb nous

La recepta no té misteri. Necessiteu nous i el tipus de xocolata que us agradi més, o si ho preferiu feu un combinat com hem fet nosaltres. Podeu posar les mitges nous senceres o si estan trencades a quarts o trossos més petits fareu roquets. La diferència bàsica amb els rocs tradicionals és que els altres porten un grapat de fruita seca per peça i aquí només hi hem posat un tros de nou sencera.

Abans de guardar-les als pots les hem posat una estona al congelador sobre d’un d’un paper sulfurat. Un cop ben fredes ja les podeu guardar dins dels pots.

Els voleu tastar?

Receptes amb xocolata

Us deixem idees per fer alguna recepta amb xocolata. Mmmm!

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat