Pasqua
mini torrons de xocolata i fruits secs
| | |

Mini torrons de xocolata i fruits secs

mini torrons de xocolata i fruits secs

Us deixem la nostra recepta de mini torrons de xocolata i fruits secs. Li hem dit mini torrons per dos motius. Mini perquè son petits i torró de xocolata perquè els hem preparat per Nadal. També els hi podíem haver dit mini bombons. A partir d’aquí vosaltres els podeu anomenar com més us agradin, depenent de la forma, mida o els fruits secs que hi poseu. Recepta fàcil per fer amb nens.

 

mini torrons de xocolata i fruits secs. Ingredients

mini torrons de xocolata i fruits secs

  • xocolata (blanca, amb net, de praliné, negra)
  • fruits secs: avellanes, nous, ametlles, panses, festucs, pipes, cacauets…
  • oli de coco

Les mesures dels ingredients les hem preparat a ull (aix, cosa que no es fa a la cuina). Aproximadament 100 gr. de xocolata per 100 gr. de fruits secs i una mica menys d’una cullerada d’oli de coco. El gust a coco es nota una mica quan es menja, si no us agrada el podeu substituir per oli d’oliva (nosaltres no ho hem provat).

 

mini torrons de xocolata i fruits secs. Preparació

mini torrons de xocolata i fruits secs

Nosaltres com que hem preparat els mini torrons de dos tipus de xocolata hem fet el procés dues vegades.

  • Poseu en un bol el xocolata i l’oli de coco. Foneu-ho al microones.
  • Si només els voleu fer d’un fruit sec quan estigui fos el xocolata afegiu-los al bol i barregeu. En el nostre cas hem fet dos tipus de torrons, dolços i salats. Els allargats son de cacauets i els altres de nous i panses. Per tant, un com tingueu el xocolata fos dividiu la xocolata en dos bols i afegiu els fruits secs al gust.
  • Per fer-los minis hem posat la barreja en motllos de magdalenes, allargades (cacauet) i quadrats i rodons (nous i panses)
  • Poseu-los a la nevera i quan estiguin ben presos ja els podeu desemmotllar.

 

mini torrons de xocolata i fruits secs

Repetiu el procés per cada tipus de xocolata que trieu.

 

Variants de presentació torró de xocolata

La presentació pot ser molt variada depenent de les ganes que tingueu en elaborar-los o dels ingredient que hi afegiu.

  • fruits secs tallats o sencers
  • el tipus de motllo escollit
  • el podeu preparar i disposar en un recipient rectangular i gran com els de torrons
  • podeu fer-ne de dos colors
  • barrejant dolç i salat
  • posar-hi mini lacasitos

Què poden fer els petits cuiners?

Depenent de l’edat es poden implicar en més o menys passos. Poden ajudar-vos a escollir els fruits sec, barrejar, picar, posar als motllos, desemmotllar… escollir els ingredients.

Ep, i a menjar segur que s’hi apunten !

 

Bon profit!

+ postres de xocolata

+ receptes de Nadal

 

INSTAGRAM

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat