En aquest recull trobareu diferents propostes per gaudir de la Pasqua amb nens. des de propostes de manualitats per fer amb els més petits com ara pollets o ous decorats a receptes de pastisseria. La xocolata és l’ingredient principal, ous, Mones, galetes i tot tipus de decoració. Els padrins tenen una de les dolces obligacions amb els seus fillols comprant la Mona a la pastisseria. Des de totnens us proposem fer una Mona amb els petits cuiners.

La xocolata no és fàcil de treballar per aquest motiu triem propostes de pastisseria fàcils per fer a casa. Galetes decorades amb forma d’ou amb glacejat de colors, lacasitos, combinació de xocolates… No us oblideu ous de xocolata que podeu comprar i decorar a casa. Les plomes i els pollets son el toc imprescindible per convertir un pastís en una Mona.Pasqua amb nens, manualitats i pastisseria
Pastís de iogurt i magdalenes com a base de la Mona

Per fer una Mona primer heu de fer un pastís. Us deixem la recepta del pastís de iogurt per fer amb els nens. Si voleu una Mona individual teniu la recepta de magdalenes de xocolata. Un cop fet el pastís o les magdalenes les podeu decorar amb xocolata i posar-li els pollets i plomes.

Fem una Mona a casa