arbre de pasqua de brioix i nutella

Buscant alguna recepta diferent per preparar per Pasqua hem trobat aquest dolç italià. Es tracta d’un arbre de Pasqua de brioix i Nutella. La base de la massa però sobretot el trenat i la forma el podeu personalitzar com més us agradi. I si no teniu confits de colors el podeu decorar amb lacasitos o ous pintats.

 

Arbre de Pasqua de brioix i Nutella per fer a casa

arbre de pasqua de brioix i nutella

Us deixem la recepta de Sapore di Arianna. Veureu que és fàcil de fer a base de farina, llet, mantega, ous i sucre.

Un cop tingueu la massa n’heu de fer tires llargues. Passeu-li el corro i li poseu Nutella o crema de cacau. Embolicar-les fent xurros per després trenar i fer branques per crear l’arbre o la silueta que vulgueu. Només heu de tenir en compte deixar els forats corresponents per després d’enfornar posar-hi els confits o ous de colors. A la recepta hi han posat un cilindre de massa perquè el forat no es tanqui. També es pot posar una bola de paper d’alumini o de paper sulfurat. Penseu que si no li poseu res a l’enfornar el forat es podria tancar ja que la massa s’infla.

La forma d’arbre d’aquest postre  de Pasqua l’hem trobat original i molt vistós.

Ep, i si no voleu fer la massa de brioix ho podeu provar amb pasta de full. Talleu la pasta a tires i munteu l’arbre seguint el mateix procediment.

 

Bona cuina!!!

 

conill de Pasqua de pa

+ Especial Pasqua

+ recepta conill de Pasqua

+ Pasqua a Pinterest