excursions i rutes amb nens per Catalunya

rutes amb nens

En aquesta pàgina podeu veure de manera general les excursions amb nens per fer en família. No totes tenen el mateix grau de dificultat, n’hi ha de fàcils i de moderades. En tot cas totes aptes per fer amb nens. Aquí les hem agrupat segons uns determinats criteris de selecció: XTreme, rutes megalítiques, rutes a castells, rutes adaptades… o les fitxes de la llista dels 100Cim entre moltes altres agrupacions. Podeu seguir les rutes clicant directament en el mapa o seguint, segons el criteri, el tipus d’excursió que cerqueu. En cada  fitxa trobareu la descripció de l’itinerari amb fotos i dades d’interès. Rutes amb nens per Catalunya per fer suaus caminades i conèixer el territori.

Hem agrupat totes les rutes d’aigua: gorgs i salts d’aigua, zones humides, itineraris resseguint un riu o fonts. Hi ha opcions de fer excursions en bicicleta. En aquest mapa hem inclòs les àrees de lleure on tenim fitxa.

excursions amb nens per Catalunya

rutes amb nens per Catalunya

Si us és més còmode podeu fer la cerca buscant el tipus de ruta amb nens que voleu segons la classificació que hem fet.

excursions amb nens per Catalunya

Des del mapa podeu activar o desactivar les diferents opcions d’excursions de la columna de l’esquerre. Des del mapa també podeu accedir directament a una fitxa i consultar com s’hi arriba a través del gogle maps.