especial halloween

especial HALLOWEEN

festa infantil halloween

Us deixem un recull de tot el que necessiteu per gaudir de la festa de Halloween amb els nens. Disfresses de temàtica especial de bruixes, vampirs, fantasmes… terroríficament divertits. Seleccionem aquells que no fan por i són aptes per a gairebé totes les edats. Es tracta d’adaptar la festa als nens. La decoració de Halloween és un recull de manualitats que podeu fer a casa. Des de decorar les partes o l’entrada de casa a guarniments per la taula. L’especial Halloween inclou una mica de tot, adapteu les propostes a les edats.

Finalment hem buscat receptes de Halloween que siguin creatives per fer amb els petits cuiners. Aranyes, fantasmes, bruixes, bruixots, vampirs, carabasses, Frankenstein… La festa coincideix amb la Castanyada, per això hem inclòs la recepta dels panellets. Si la consulteu podreu veure que n’hi ha de ben originals.

especial Halloween amb nens

+ idees per menjar per a festes

+ idees Halloween a decoració festes de Pinterest

Al Pinterest trobareu més propostes de decoració per a festes infantils. Algunes es poden adaptar a la festa del taronja i negre, només us cal canviar els colors de la decoració i donar-li un toc tenebrós i divertit. Tradició i innovació de dues festes especials de tardor. La Castanyada i l’especial Halloween amb nens el podeu combinar.

Festa de la Castanyada i Halloween amb nens

Clica sobre la foto per veure fires i festes de Castanyada, Halloween i Festes de Tardor.