Aquesta pàgina només pretén ser un recull d’articles que parlen sobre psicologia infantil des de molts punts de vista. Petits apunts de temes que ens preocupen com a pares i com a educadors. En parlem de manera molt planera i gens pretensiosa però si curosa i objectiva. Hi trobareu articles escrits des de la redacció de totnens i altres de la mà d’un psicòleg. Idees per donar pautes o simples maneres de veure i enforcar els temes tractats.

Si necessiteu una informació més acadèmica i professional us recomanem que sense dubtar-ho recorreu a un especialista. No us faci por recorre al psicòleg per mirar d’adreçar conductes del comportament dels vostres fills que us amoïnen. Té por, no fa amics, no vol sortir, sempre està malhumorat, pega… o simplement no el veieu un nen feliç. Els professionals estan per ajudar als infants i amb ells a les famílies.

psicologia infantilPsicologia infantils, temes d’interès per als pares
+ EDUCAR EN FAMÍLIA

On trobareu una ventall més ampli de temes relacionats amb l’educació familiar. Sempre des d’un punt de vista personal i objectiu, mirant d’ajudar a trobar idees i estratègies que us puguin ajudar en el dia a dia, tant de qüestions quotidianes com la assumptes més puntuals.

 

 

INSTAGRAM