Descobriu com prendre el control de qui sou a Internet
|

Descobriu com prendre el control de qui sou a Internet!

Descobriu com prendre el control de qui sou a Internet

Descobriu com prendre el control de qui sou a Internet!

Com podeu protegir la vostra informació als navegadors? Què feu en acceptar les galetes? Quins permisos heu de concedir (o no) a les aplicacions? Teniu un assistent personal i us preocupa que enregistri el que diu la canalla? Poden les SmartTVs comprometre les dades sensibles a les llars?

 

Descobriu com prendre el control de qui sou a Internet!

L’activitat a la xarxa és monitorada a través de rastrejadors d’empreses i corporacions que cerquen informació sobre els enllaços que cliqueu, els webs que visiteu o les compres que efectueu. Els arxius temporals d’Internet identifiquen quina mena d’usuari de la xarxa sou i permeten que el contingut que se us mostra s’adapti a vosaltres… però també poden explicar molt més que no confessaríeu a cap desconegut.

Descobriu com prendre el control de qui sou a Internet

Les apps funcionen adequadament si compten amb les autoritzacions necessàries, però convé que us demaneu si és realment imprescindible que sol·licitin accés a aquelles funcions dels vostres aparells electrònics a través de les quals poden assabentar-se de més que no voleu que coneguin sobre vosaltres. Els assistents de veu agilitzen i fan més fàcil l’accés i l’ús de la tecnologia, però no prendre unes mínimes precaucions en el seu ús pot comportar uns riscos de què és important que les famílies prenguin consciència.

Com més característiques i opcions incorporen els aparells i serveis tecnològics connectats a Internet, més problemes per a la privacitat poden dur aparellats. Quines són les implicacions d’aquests ginys i prestacions sobre la vostra privadesa? Com podeu autoprotegir-vos?

Si voleu tenir una experiència segura a Internet, entre altres coses heu de conèixer el valor de la informació sensible. I és que la vostra activitat a la xarxa parla eloqüentment de qui sou. Descobriu com crear consciència des de casa sobre com navegar amb seguretat i vetllar per la privacitat familiar. I no deixeu de visitar Internet Segura per estar al dia sobre la ciberseguretat!

Descobriu com prendre el control de qui sou a Internet

 

 

 

Entrada similar

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat