excursions amb nens petits

Recull d’excursions amb cotxet per Catalunya. Excursions sense dificultat per fer amb nens petits o bebès que van en cotxet. Itineraris circulars i lineals per Parcs Naturals, vies verdes o pel Montseny. Generalment són itineraris curts que transcorren per pistes de terra o camins asfaltats. Entre aquestes rutes també trobareu algun itinerari adaptat. Les rutes poden estar senyalitzades, formar part d’un GR, un PR, o es poden seguir fàcilment. Alguns itineraris estan en versió autoguiada mitjançant una app. Si ho preferiu podeu fer la consulta al post especial per a nens petits, on hi trobareu alguna rutes d’altres webs.

Us deixem el recull de Guies d’excursions amb nens on trobareu propostes d’itineraris guiats per anar en família amb nens petits.SORTIDES AMB COTXET (segons municipi)
RUTES AMB COTXET segons diferents criteris de cerca

Podeu trobar rutes segons l’ambit territorial o també criteris com si està dins d’un Parc Natural, és una ruta d’aigua o hi ha un castell.

Excursions amb cotxet i més

Podeu fer la consulta per comarca. En cada comarca trobareu informació dels web de Turisme Comarcal i altres d’interès. També activitats, visites i excursions diverses, algunes no aptes per fer amb cotxet però sense dificultat per anar amb nens. Sempre teniu l’opció d’utilitzar un porta bebès o una motxilla adequada per a nens. També trobareu els parcs infantils que sempre son un bon espai per fer una sortida amb nens. Comenceu per itineraris aptes per a cotxet, després per les senzilles fins arribar a les rutes XTreme.

SORTIM!