Què fem?

Camí de Ronda Roda de Berà

  1. Home
  2. »
  3. Camí de Ronda Roda de Berà
adreça:
Passeig Marítim - Roda de Berà Tarragonès (el)

 

 

 

 

El tram del Camí de Ronda Roda de Berà és un bonic passeig que uneix la Platja Llarga amb el Roc de Sant Gaietà. Recentment habilitat i apte per a tothom. Un tram fàcil on es combina el passeig marítim i el tram de penya-segats per gaudir de la natura. Si us desvieu podeu visitar el popular Arc de Berà que està a la carretera.

 

Camí de Ronda Roda de Berà

Bonic tram del Camí de Ronda que transcorre des de l’extrem sud del passeig Marítim fins la zona del Roc de Sant Gaietà però que si voleu el podeu fer en sentit contrari,.

platja llarga roda de bera

Platja Llarga de Roda de Berà de 1.70 m. de llargada

Si comenceu des del passeig marítim seguireu paral·lel a la Platja Llarga fins arribar a l’ermita de la Verge de Berà allargant l'excursió. I si no voleu caminar tant podeu començar l'excursió des de la mateixa ermita. A partir d'aquí el camí passa per la part rocosa recentment habilitada perquè tothom hi pugui passejar. Passareu a tocar del castell de Berà –que no és visitable– .

Camí de ronda Roda de Berà

Seguireu arran de la platja dels Capellans, la cala de la Torrota fins arribar a la Platja de la Punta d'en Guineu, per acabar al Roc. Per si us interessa, a la Punta del Roc de Sant Gaietà hi ha el Museu de la Ràdio.

A l'alçada de l'ermita surt el passeig Tarragona que us porta a l'emblemàtic Arc de Berà.

Ruta 6 - Camí de Ronda - ruta blau cel

Si ho preferiu podeu seguir la ruta que han preparat des de l'Ajuntament que comença i acaba a la plaça de la Sardana. Veure ruta AQUÍ.

  • Temps: 3 hores
  • Dificultat: Baixa
  • Distància: 9 km
  • Color Blau cel

 

Roc de Sant Gaietà

AQUÍ podeu veure l'apunt que fan des de Turisme Roda de Berà on trobareu diferents punts d'interès. Dins els carrers del Roc de Sant Gaietà pots trobar meravelles d’estil romànic, àrab, gòtic i d’altres zones de la geografia espanyola, que li donen un aire de poble típic mediterrani.

La Rosa dels Vents. Ens han informat que entre els noms dels carrers hi ha el de tots els vents de la Rosa dels Vents i encara que no és fàcil trobar-los tot si que és una activitat molt divertida. AQUÍ teniu tots els noms i algunes característiques.

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Tarragonès

+ trams Senders de la Mediterrània - GR-92

INSTAGRAM