camp de tarragona portada

Camp de Tarragona

Camp de Tarragona –  és un dels vuit àmbits funcionals territorials definits en el Pla territorial general de Catalunya. Està constituït per les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès. L’àmbit territorial també se’l coneix amb el nom dels seu segell turístic: Costa Daurada. Amb una bona oferta turística pensada per a tota la família. Un conjunt de comarques on hi ha una gran diversitat de paisatges. Mar i muntanya, parcs naturals, espais de lleure i un grapat d’activitats pensades per a nens de diferents edats.

En el mapa podeu veure les activitats i rutes on tenim fitxa. Obrint l’enllaç trobareu tota la informació, tipus de ruta, serveis, grau de dificultat… Activitats culturals, de lleure, parcs infantils i bons serveis de restauració i oci familiar.

Camp de Tarragona (activitats i rutes)

consultes segons municipi

Abans de fer una ruta, sobretot a la muntanya, es recomana consultar les previsions meteorològiques. Si anem amb nens petits recordeu portar-los sempre alguna cosa de menjar i beure. I, depenent de l’època i del lloc on aneu agafeu un jersei. A les consultes per comarques trobareu enllaços i informació de les Oficines de Turisme i dels Parcs Naturals.

instagram totnens