5 rutes d'aigua al Camp de Tarragona

Fem un recull de 5 rutes d’aigua al Camp de Tarragona. Indrets a peu pla i arran de platja però també gorgs i rius on s’hi arriba després d’una excursió. Mar i muntanya, dolç i salat perquè pugueu escollir on us voleu remullar. Recordeu que en el cas d’escollir una ruta de muntanya heu d’anar ben calçats. Si opteu per la ruta en bicicleta per Altafulla heu de portar casc.

5 rutes d’aigua al Camp de Tarragona

4 rutes a peu i una en bicicleta. Aneu ben calçats, porteu aigua i crema protectora.

Niu de l’Àliga (Alcover)

5 rutes d'aigua al Camp de Tarragona

Alt Camp:  La ruta fins el Niu de l’Àliga és un dels indret més visitats d’Alcover. Un itinerari fàcil us aproparà fins el riu Glorieta i un cop aquí podeu continuar riu amunt. Si voleu arribar fins les Fonts de la Glorieta, on neix el riu el traçat ja és més exigent. Ruta 6 Km.

Les Fous del riu Brugent (Capafonts)

5 rutes d'aigua al Camp de Tarragona

Baix Camp: anirem a fins les Fous del riu Brugent. Un bonic indret on el riu passa entre les parets de roca. Un traçat lineal. Ruta 4 Km.

Els gorgs de la Febró (La Febró)

5 rutes d'aigua al Camp de Tarragona

Hi han diferents itineraris que porten fins els gorgs de la Febró, en totes cal seguir sempre les marques blanques i vermelles del GR. Cal vigilar la fondària de cada gorg, recordeu que n’hi ha que poden cobrir.

Toll de l’Ou al Montsant (Ulldemolins)

5 rutes d'aigua al Camp de Tarragona

Priorat:  Toll de l’Ou al Montsant és un dels llocs més singulars del Parc Natural de la Serra del Montsant. Està situat al Barranc dels Pèlags. Ruta 8 Km.

Rutes per Altafulla, a peu o en bici

5 rutes d'aigua al Camp de Tarragona

Tarragonès. Les ruta dels castells d’Altafulla és un itinerari familiar que podeu fer durant qualsevol època de l’any, a peu o en bicicleta. Ruta circular 5 Km. Si voleu podeu fer una ruta circular que passa per la platja d’Altafulla, les seves dunes i el bosc de ribera que ressegueix el riu Gaià. Ruta de la desembocadura del Gaià. Ruta circular 3,6 Km.

Camp de Tarragona amb nens