Idees per pintar a l'estiu

Està clar que l’aigua és un dels elements imprescindibles a l’estiu. Refrescants banys al mar, piscina o riu i deliciosos gelats de gel de tots gustos i colors. Avui us portem un seguit de tècniques i idees per pintar a l’estiu. Diem a l’estiu perquè la majoria utilitzen aigua extra i es solen pintar en espais grans i oberts. Fixeu-vos que en alguns casos els nens van en banyador, descalços i pinten i s’empastifen sense problemes. Es tracta d’aprofitar els espais oberts i deixar volar la creativitat dels petits artistes tot provant maneres de pintar i dibuixar diferents. Si seguiu els vídeos veureu com ho fan.

Feu-vos amb estris com una ampolla amb esprai, un comptagotes, pinzells i força aigua.

Idees per pintar a l’estiu. Temps de jugar amb l’aigua!

Al mercat trobareu diferents tipus de pintures o guixos ideals per provar a l’estiu. Si teniu un balco, terrassa, jardí o un espai a l’aire lliure deixeu que els nens juguin i pintin. I si no disposeu d’un espai adequat a l’exterior podeu fer servir la banyera, després un bon raig d’aigua per deixar-ho tot net. També trobareu opcions per pintar amb aigua a sobre d’un full com l’exemple que pinten sobre aigua i sal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raising Dragons (@raisingdragons4)

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.

Tenyir el gel de colors

Podeu tenyir el gel un cop fets els glaçons com a la foto o tenyir els l’aigua i després fer-ne glaçons. Us pot servir per després fer dibuixos de colors ben fresquets o per una taula sensorial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tam | ActiveLittles (@activelittles)