sortides temàtiques

Sortides temàtiques

SORTIDES TEMÀTIQUES

En aquesta pàgina trobareu sortides temàtiques que anem agrupant a mesura que fèiem fitxes. Clicant a les fotos o al nom que l’encapçala accedireu a l’article o al recull d’entrades de la temàtica escollida. D’aquesta manera mirem de dona visibilitat a activitats o rutes segons un nou punt de vista.

Les trobareu classificades en dos grans blocs, activitats i parcs i excursions o rutes per temes. Així si sortiu i voleu trobar parcs adaptats, llibreries infantils o visitar animals ho trobareu de manera més fàcil El mateix passa amb les excursions. Voleu descobrir roques foradades, balmes, miradors o animals singulars? Cliqueu sobre la foto i veureu les diferents propostes. També hem inclòs rutes especials com ara les adaptades per a mobilitat reduïda o les excursions per fer amb cotxet.

Les sortides es van actualitzant cada cop que afegim una fitxa nova, en el cas dels llistats els anem revisant i actualitzant periòdicament. Sortides temàtiques per descobrir Catalunya des de molts punts de vista. Racons amb encant, punts d’interès, elements singulars… per fer les activitats i rutes més atractives.

PARCS I ACTIVITATS

RUTES TEMÀTIQUES

MEDIAMBIENTALS I FAUNA

Circuit d'interpretació fauna La Molina

Si preferiu fer la cerca per comarca o vegueria també hi trobareu les sortides temàtiques on tenim fitxa. Les que estan incloses en algun llistat o formen part d’altres webs no surten en el mapa.