Excursions entre escletxes de roques amb nens

Fem un recull d’excursions entre escletxes i roques amb nens. Rutes fàcil i atractives que tenen l’al·licient afegit de passejar enmig de talls o forats a les roques. Alguns amples i lluminosos i altres on podreu fer servir llanternes per fer el recorregut més especial. Una sortida que podeu convertit fàcilment en una aventura per als petits excursionistes.

 

Excursions entre escletxes de roques amb nens.

Els Bufadors de Beví

Excursions entre escletxes de roques amb nensanar a la fitxa de l’excursió

L’excursió és una agradable i bonica ruta circular que ens acosta fins aquest popular indret de conte de fades. Els bufadors són cavitats i escletxes de les roques per on corre l’aire a una temperatura diferent de l’exterior i per on surt el vent tot xiulant. Santa Maria de Besora – Osona. Ruta circular de 5,7 Km.

 

Les Escletxes de la Freixeneda (o de les Eugues)

Excursions entre escletxes de roques amb nensanar a la fitxa de l’excursió

Segurament la més popular de les sortides per caminar entre roques. Vidrà – Osona. Itinerari lineal de 8,5 Km (d’anada i tornada).

 

Els Clots de Sant Julià

Excursions entre escletxes de roques amb nensanar a la fitxa de l’excursió

Una ruta molt curta i fàcil que ens apropa fins els Clots. L’excursió s’inicia des del petit poble de Canapost, al costat de la església de Sant Esteve. Per anar a les roques us cal entrar al bosc d’alzines. Heu d’anar explorant l’indret i descobrint les cavitats i talls de les roques. Forallac – Baix Empordà. Itinerari lineal de 3 Km (d’anada i tornada).

 

Ruta de la Puda i les Estunes

Excursions entre escletxes de roques amb nens07anar a la fitxa de l’esxcursió

L’itinerari és molt fàcil i agradable i transcorre enmig del bosc d’alzines, roures, estanys i boniques llegendes. Porqueres – Pla de l’Estany. Ruta de la Puda és circular. Es pot fer només una ruta curta lineal de 2Km,  des de l’aparcament fins Les Estunes agafant l’itinerari 2.

 

Les escletxes del Papiol

Excursions entre escletxes de roques amb nensanar a la fitxa de la ruta del blog Senderisme en tren

Aquesta ruta no està en el mapa de totnens, l’hem trobat al blog de Senderisme en tren. Al post trobareu la descripció, un itinerari circular que us conduirà a les escletxes i també fins el cim de la Madrona (un 100Cims). El Papiol – Baix Llobregat. Si seguiu tot l’itinerari són 9,4 Km.

 

 

Bones rutes !!!

Guia sortim en família