Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat

Nova edició de Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat, una campanya de promoció turística de la comarca. Pugeu al tramvia, el TRAMbaix, per descobrir les activitats, visites i restaurants que estan als voltants de les parades (línies T1, T2 i T3). Des de la pàgina rutadeltram.cat podreu accedir als descomptes i promocions especials. Una manera còmoda, sostenible i ràpida de fer turisme en família.

Visiteu els diferents atractius turístics que ofereixen municipis com: Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

 

Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat. A un salt de Barcelona

Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat

La campanya té una promoció anual i ha estat organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM. Hi col·laboren diferents ajuntaments de la comarca i també hi ha la participació del sector privat.

 

Ruta del TRAM segons el tipus d’activitats i visites, restaurants, o parcs i mercats de pagès.

De ruta amb el TRAM al Baix Llobregat

  • Restauració: teniu 14 restaurant per escollir amb un 15% de descompte i 1 us invita a un cafè.
  • Mercats: feu una visita als mercat de pagès i descobriu els productes de Km.0
  • Parcs: gaudiu d’alguns dels grans parcs de la comarca. Espais oberts amb zones verdes, àrees infantils, àrees d’esport, camins per passejar, parterres de flors, serveis…

Consulteu la ruta del TRAM per municipi i parades. Consulta activitats

  • Propostes per descobrir l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat.
  • El Museu Agbar de les Aigües, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques a Cornellà de Llobregat.
  • L’edifici Walden a Sant Just Desvern. El Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat.
  • També podreu visitar els parcs i jardins, en alguns hi ha activitats per a nens com la Jugatecambiental. Aneu als mercats de pagès amb productes km 0o gaudiu d’una variada oferta gastronòmica. Parc de Can Mercader a Cornellà, Parc de la Infanta a Cornellà,  Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat, Parc de la Fontsanta a Sant Joan Despí, Parc dels Torrents a Esplugues, Parc Europa a Sant Feliu de Llobregat, Mirador de Sant Just
  • en restauració teniu ofertes i descomptes com en el restaurant Bokado, Follia i La Solana de Sant Joan Despí, Plats a Cornellà, 33rd Gastro Bar a Esplugues, El Caliu a Sant Feliu…

 

descomptes – 2×1 – entrada gratuïta

descobriu la comarca amb la Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat

 

Propostes d’experiències amb el Tram en una ruta més sostenible

De ruta amb el TRAM al Baix Llobregat

us desplaçareu de forma confortable, ràpida i segura !

S’han renovat les propostes de la Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat. Trieu on voleu anar i seleccioneu la promoció, en algunes necessiteu introduir el seu correu electrònic. Una vegada es tingui la promoció activada, la podeu imprimir o mostrar des del vostre dispositiu mòbil als establiments. Aquests us aplicaran el descompte directament.

 

Descobriu el Baix Llobregat en família

A part de la ruta del Tram des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat podreu gaudir de més cupons descompte + cupons de descompte per a famílies.

 

 

Si feu algunes de les sortides proposades en aquesta campanya podeu etiquetar les fotos amb

#RutadelTram #TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat

 

+info de ruta amb el TRAM

+info Turisme Baix Llobregat 

+info  TRAMbaix