ruta del Tram pel Baix Llobregat
| |

Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat

Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat

Nova edició de Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat, una campanya de promoció turística de la comarca. Pugeu al tramvia, el TRAMbaix, per descobrir les activitats, visites i restaurants que estan als voltants de les parades (línies T1, T2 i T3). Des de la pàgina rutadeltram.cat podreu accedir als descomptes i promocions especials. Una manera còmoda, sostenible i ràpida de fer turisme en família.

Visiteu els diferents atractius turístics que ofereixen municipis com: Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat. A un salt de Barcelona

ruta del Tram pel Baix Llobregat

La campanya té una promoció anual i ha estat organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM. I els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern renoven la col·laboració per seguir impulsant “La Ruta del TRAM” amb activitats, visites i restauració propers a la xarxa TramBaix (línies T1, T2 i T3). Teniu fins a 13 parades per baixar i explorar la comarca.

Ruta del TRAM segons el tipus d’activitats i visites, restaurants, o parcs i mercats de pagès.

De ruta amb el TRAM al Baix Llobregat
  • Restauració: teniu 3 restaurant per escollir, alguns amb un 15% de descompte
  • Mercats: feu una visita als mercat de pagès i descobriu els productes de Km.0 Sabeu que teniu Mercats de pagès a Esplugues, al Parc de Torreblanca de Sant Feliu i al parc de Can Mercader de Cornellà?
  • Parcs: gaudiu d’alguns dels grans parcs de la comarca. Espais oberts amb zones verdes, àrees infantils, àrees d’esport, camins per passejar, parterres de flors, serveis…

Consulteu la ruta del TRAM per municipi i parades. Consulta activitats

som el teu estiu turisme baix llobregat

Torre de la Creu a Sant Joan Despí

Al web trobareu més informació de cada visita i comprovar les que tenen descomptes.

  • Cornella: La casa Camprubí, Museu del Palau Mercader, Museu de les Matemàtiques,Tallers familiars al Museu de les Matemàtiques, Museu Agbar de les Aigües (visita virtual), Trenet del Parc Mercader
  • Esplugues: Activitats familiars al Museu d’Esplugues, Monestir de Santa Maria de Montsió, Museu d’Esplugues Can Tintué i Rajolet, ruta històrica guiada “de la mà d’Esplugues”.
  • Sant Feliu de Llobregat: Palau Falguera i ruta modernista
  • Sant Joan Despí: Centre Jujol – Can Negre, Torre de la Creu, ermita de Santa Maria del Bon Viatge, itinerari obra modernista Jujol.
  • Sant Just Desvern: Edifici Walden, el Molí Fariner, El Mirador de Sant Just, Can Ginestar, Refugi Antiaeri de Sant Just, Lacus d’antiga vil·la romana.
Mirador de la Xemeneia Walden 7 a Sant Just Desvern

descomptes-  2×1 – entrada gratuïta segons activitat

descobriu la comarca amb la Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat

Propostes d’experiències amb el Tram en una ruta més sostenible

De ruta amb el TRAM al Baix Llobregat
us desplaçareu de forma confortable, ràpida i segura!

S’han renovat les propostes de la Ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat. Trieu on voleu anar i seleccioneu la promoció, en algunes necessiteu introduir el seu correu electrònic. Una vegada es tingui la promoció activada, la podeu imprimir o mostrar des del vostre dispositiu mòbil als establiments. Aquests us aplicaran el descompte directament.

Descobriu el Baix Llobregat en família

Descobrint el Parc Agrari del Llobregat

A part de la ruta del Tram des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat podreu gaudir de més cupons descompte cupons de descompte per a famílies.

Si feu algunes de les sortides proposades en aquesta campanya podeu etiquetar les fotos amb

#RutadelTram #TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat

+info de ruta amb el TRAM

+activitats i rutes al BAIX LLOBREGAT

+info  TRAMbaix

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *