cupons Turisme Baix Llobregat

Un any més, des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat han reeditat els cupons descomptes turisme Baix Llobregat per a famílies. Ben comunicada i a un salt de Barcelona, la comarca del Baix Llobregat, té una variada oferta en turisme familiar. Aquest 2022 podreu fer escapades familiars per descobrir i gaudir dels atractius de la comarca a preus especials. Consulteu la pàgina de Turisme Baix Llobregat per estar al dia de totes les activitats i llocs per visitar, així com de la seva àmplia agenda familiar.

Cupons descomptes Turisme Baix Llobregat per a famílies.

Què visitar?

Turisme Baix Llobregat per a famílies - Cupons descomptes 2018

Els CUPONS amb descomptes per fer turisme familiar pel Baix Llobregat us portaran a descobrir i visitar llocs tant emblemàtics, singulars i atractius com:

On es poden demanar els cupons de descompte del Baix Llobregat?

Cupons descomptes turisme Baix Llobregat per a famílies

El cupons us els podeu descarregat directament des de la web o si ho preferiu demanar-los a les oficines de turisme turístic.. Gaudir dels descomptes és molt senzill! Omple el formulari i escull una opció, perquè t’enviem el cupó de descomptes a casa o per descarregar-lo ara mateix, en aquest cas tan sols els hauràs d’imprimir o mostrar des del teu mòbil a cada establiment. Si ho preferiu els podeu sol·licitar al Consorci de Turisme del Baix Llobregat per email o per telèfon.

Us animem a gaudir d’aquestes visites i activitats en família al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona!

CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

Tel. 93 685 24 00

turisme@elbaixllobregat.cat

 www.turismebaixllobregat.com/cupons

+ descobrir el Baix Llobregat en família (activitats i rutes)

+ TRAM al Baix Llobregat

Save

Save

Save

Save

Save