Què fem?

Castell de Castelldefels – Piratia

  1. Home
  2. »
  3. Castell de Castelldefels – Piratia
Castell Castelldefels
Castell Castelldefels
adreça: Plaça del castell, 1
adreça:
Castelldefels Baix Llobregat (el)

 

 

 

El castell de Castelldefels, és un punt turístic i emblemàtic del municipi. Data del segle X, i va ser construït sobre restes ibèriques i romanes. Durant segles va ser utilitzat per controlar el territori, com a fortalesa de defensa contra les invasions àrabs i contra els atacs pirates. Podeu visitar el castell i veure tots els racons, pujar fins el terrat a gaudir de bones vistes, participar en les activitats programades, gaudir de l'extens jardí... i des l'estiu del 2021 s'ha convertit en Centre d'Interpretació de la Pirateria a la Mediterrània Piratia. Ep, i cada segon diumenge de mes teniu el joc de pistes a la recerca del tresor!

 

 

Centre d'Interpretació de la Pirateria a la Mediterrània Piratia

Centre d'Interpretació de la Pirateria a la Mediterrània Piratia

Els pirates!

Obre les portes amb el nou Centre d'Interpretació de la Pirateria a la MediterràneaPiratia.

piratia

Una experiència interactiva i immersiva que permet endinsar-se en el món de la pirateria apel·lant els sentits. Mitjançant elements audiovisuals, escenogràfics, lúdics i interactius es narra la pirateria i el cors, i també el context social i polític en el qual apareix aquest fenomen en l’àmbit local i internacional.

És un viatge multisensorial en el qual es forma part d’una tripulació pirata i es descobreixen elements claus de la pirateria a través del joc com són els atacs pirates, la defensa de la costa o els botins, entre d’altres. Activitat familiar.

 

Visita al castell de Castelldefels

Bosc encantat de Castelldefels

El Castell de Castelldefels, situat a la franja costanera entre el massís del Garraf i Barcelona, esdevé el símbol protector i icònic de la ciutat. L’església que hi ha al seu interior, datada del segle X, n’és la part més antiga i està construïda sobre restes ibèriques i romanes.

castell de castelldefels

  • Visites guiades: un guia us acompanyarà a descobrir els secrets del Castell.
  • Jardins del castell:  amb una superfície de 3500 m2 i amb unes espectaculars vistes de la ciutat, Barcelona, el mar i el Parc Natural del Garraf. S'hi troba un escenari on es fan concerts i actes. Hi ha servei de bar.
  • Activitats: consulteu les activitats programades al web.

A la recerca del tresor (activitat gratuïta)

a la recerca del tresor joc de pistes al Castell de Castelldefels

El segon diumenge de mes els jardins del Castell de Castelldefels es converteixen en l’escenari per a un divertit joc de pistes familiarEn ell, descobrireu els secrets que amaga el Castell. Sereu capaços d’afrontar el repte, resoldre les proves i demostrar que sou mereixedors del tresor que els pirates van amagar al Castell? Per comprovar-ho només necessitareu el vostre enginy i endinsar-vos en l’aventura que us proposem seguint els seus passos.

De 10 a 18 h. L’última sessió és a les 16:45 h o fins a finalitzar existències. Edat recomanada: a partir de 6 anys. L’activitat dura aproximadament 50min. No cal fer reserva prèvia, es farà per ordre d’arribada amb un màxim de 12 grups duent a terme l’activitat alhora. L’activitat no inclou l’accés a l’interior del Castell.

 

Cupons descompte Baix  Llobregat al Castell

Ofertes cupons descomptes del Baix Llobregat AQUÍ.

Castelldefels, activitats i rutes en família

Castelldefels amb nens

Consulteu AQUÍ les activitats i rutes per fer a Castelldefels en família.

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Baix Llobregat

+ activitats familiars

+ rutes a castells

 

INSTAGRAM

 

 

 

etiquetes: