Castelldefels amb nens
|

Què fer a Castelldefels amb nens

Què fer a Castelldefels amb nens? La ciutat disposa de dos símbols ben diferenciats i singulars: el castell i el Canal Olímpic. Ambdós ofereixen propostes d’activitats d’oci i esport durant tot l’any. Aquest 2021 s’ha inaugurat Piratia, el centre interpretatiu de la pirateria de la Mediterrànea al Castell. Des del 2015 Castelldefels disposa del segell de Destí de Turisme Familiar (DTF) atorgat per l’Agencia Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

A Castelldefels podreu gaudir d’una variada oferta en oci i restauració durant tot l’any. Hi trobareu serveis especialment adreçats a famílies i una àmplia oferta en allotjaments i restauració. També disposa d’una variada oferta en entreteniment, oci i esports pensats per gaudir en família. Entre les fires i festes cal destacar la Festa del Mar amb el desembarcament pirata a la platja. Les nits de cinema a la fresca Cinema entre palmeres. I la programació infantil i familiar del Teatre Plaza de la ciutat.

Castelldefels és un dels punts d’entrada del Parc Natural del Garraf on podreu fer excursions i activitats.
Què fer a Castelldefels amb nens

Activitats i rutes a Castelldefels en família

Informació d’interès per visitar Castelldefels amb nens

Actualment teniu dos cupons amb descomptes en activitats a Castelldefels, al Canal Olímpic i la visita al Castell i Piratia.

Baix Llobregat, activitats i rutes en família

som el teu estiu turisme baix llobregat

Veure activitats i rutes pel Baix Llobregat

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *