Què fem?

Itinerari sensorial de Can Grau a Olivella

  1. Home
  2. »
  3. Itinerari sensorial de Can Grau a Olivella
adreça:
Carrer la Savina, s/n - Olivella Garraf (el)

 

 

 

 

L'itinerari sensorial de Can Grau fa un curt recorregut circular visible des del Centre de Natura de Can Grau. Està pensat principals per a persones amb discapacitats visuals. El projecte pretén adaptar-se a una oferta universal que inclou des d'infants no lectors (que poden recórrer l'itinerari sols i contribuir així al seu desenvolupament sensorial) a adults lectors que mitjançant un joc de sensacions poden gaudir de diferents experiències sensorials durant el seu recorregut.

 

Itinerari sensorial de Can Grau a Olivella

  • Longitud: 0,5 km
  • Temps aprox.: 9 min
  • Dificultat: Baixa
  • Tipus: A peu, Adaptada

Itinerari sensorial de Can Grau mapa

veure track del mapa AQUÍ

 

Centre de Natura Can Grau Parc Natural del Garraf

Centre de Natura Can Grau Parc Natural del Garraf

Antiga masia vitivinícola, prop d'Olivella, rehabilitada com escola de natura per a estades de curta durada. Les activitats pedagògiques que s'hi organitzen tenen l'objectiu d'aprofundir en el coneixement del medi natural i l'establiment humà del Parc del Garraf.

Itinerari sensorial de Can Grau

L'itinerari és visible des d'un punt d'observació situat a la plaça exterior de l'Escola de Natura Can Grau, que es localitza en un petit turó, i que garanteix el control visual dels participants per part d'un observador. Es recomana portar calçat adequat per caminar. Està prohibit circular amb bicicleta.

Itinerari sensorial de Can Grau Olivella