Política de privacitat

La seva privacitat és important per a nosaltres, així que considerem com un objectiu bàsic garantir la privacitat i la confidencialitat de les dades de caràcter personal dels usuaris i de tots els qui es relacionen amb aquesta web i, per aquest motiu, manifestem el màxim compromís de compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida a l’actual Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a la protecció i lliure circulació de dades personals (RGPD). Per tant, en la clàusula present es facilita la informació sobre l’ús que es farà de les seves dades personals.

Responsable del tractament

totnens és el responsable del tractament de les dades de caràcter personal que es tractin, per mitjà d’aquesta pàgina web i els seus subdominis, en els formularis situats en aquest lloc web. Podeu consultar la informació relativa a totnens visitant l’avís legal que apareix al peu de la pàgina principal.

Principis aplicats al tractament

En el tractament de les dades personals, s’aplicaran els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre es requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals s’informarà l’usuari prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: se sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o fins que les sol·licita.
 • Principi de limitació del termini de conservació: es mantindrà les dades personals demanades durant el temps estrictament necessari per a la fi o fins del tractament. S’informarà l’usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recollides seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat està garantida. Es prenen les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Descripció dels tractaments

A continuació us informem dels tractaments fets per totnens en relació amb les dades de caràcter personal. Especifiquem el mètode d’obtenció, les dades que es recullen, la finalitat, la legitimació, el termini durant el qual conservarem les dades i, si escau, la possible comunicació de dades a tercers.

Mètode d’obtenció

Els casos en què obtenim dades de caràcter personal són mitjançant els mètodes següents:

 • Els formularis de contacte o de requisit d’informació.
 • El formulari de sol·licitud d’informació per contractar algun servei.
 • En fer un comentari en el formulari existent en els articles o en les pàgines.
 • En inscriure’s a un formulari de subscripció o butlletí.

A través d’aquests formularis únicament recollim dades personals o corporatives identificatives que facilita l’usuari, i no recopilem dades de categories especialment protegides.

L’usuari garanteix que les dades facilitades són correctes, exactes, completes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades. Com a usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc web exonerant a totnens de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués esdevenir-se a conseqüència de l’incompliment de tal obligació.

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden baixar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Dades recollides i finalitat

Les dades de caràcter personal i la finalitat del tractament són diferents segons el sistema de captura d’informació:

 • Formularis de contacte: recopilem les dades que es mostren al formulari, així com l’adreça IP de l’usuari amb la finalitat d’atendre la sol·licitud i seguiment de qualsevol qüestió, dubte, queixa, reclamació o comentari que ens pugui presentar l’usuari.
 • Formularis de sol·licitud d’informació: guardem les dades que són visibles al formulari, així com l’adreça IP de l’usuari amb la finalitat de realitzar les gestions comercials i les gestions de caràcter administratiu necessàries.
 • Formularis de comentaris: recollim les dades que es presenten al formulari, així com l’adreça IP de l’usuari i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador amb la finalitat de detectar els missatges brossa.
  Una cadena anonimitzada creada a partir de l’adreça electrònica (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. Consultar la Política de privacitat de servei Gravatar. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del seu perfil és visible al públic al context del comentari.
 • Formularis de subscripció o butlletí: desem les dades que es visualitzen al formulari, així com l’adreça IP i marca de temps de registre i l’adreça IP i marca de temps quan heu confirmat la subscripció amb la finalitat de gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, concursos, promocions, ofertes especials i realitzar enquestes per conèixer la seva opinió i així millorar els continguts i les funcionalitats ofertes en el lloc web. Enviem els nostres correus electrònics a través de via SMTP host mail.totnens.cat. Un cop rep un correu electrònic seguim si l’obriu, si feu clic a un enllaç, l’adreça IP i la marca de temps actual.

Hi ha altres finalitats per les quals tractem dades de caràcter personal:

 • Per garantir el compliment de les condicions recollides a la pàgina d’avís legal i de la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin el lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
 • Mitjançant l’ús de galetes pròpies i de tercers es recullen dades no identificatives, com ara l’adreça IP o informació de les pàgines visitades dins aquest lloc web per millorar la seva experiència. Podeu consultar tota la informació sobre les galetes, els tipus i les indicacions per a desactivar-les o eliminar-les a la pàgina de Política de galetes.
 • Per gestionar la nostra presència a les xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme dels usuaris que es facin seguidores a les xarxes socials (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les xarxes socials) es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari.
  Tractarem les dades amb la finalitat d’administrar correctament la presència de l’usuari a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.
  En tot cas, si bé remet informació personal a través de la xarxa social, totnens quedarà exempt de responsabilitat amb relació a les mesures de seguretat aplicables a la present plataforma i l’usuari, en cas de voler conèixer-les, ha de consultar les corresponents condicions particulars de la xarxa en qüestió.
  En cap cas no s’utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

No tractarem les dades de caràcter personal per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial. Malgrat tot, ens reservem la potestat de retirar, sense previ avís, del lloc web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es consideren inadequats o, fins i tot, bloquejar o cancel·lar el seu compte si pot haver-hi indicis de la comissió d’algun delicte per part de l’usuari.

No ser objecte de decisions basades en tractaments automatitzats (inclosa l’elaboració de perfils) que produeixin efectes sobre les seves dades de caràcter personal.

Les dades que ens proporciona a través d’aquest lloc web es guarden en els servidors proporcionats pel nostre proveïdor d’allotjament. Aquest proveïdor d’allotjament ha implementat mesures de seguretat per protegir les dades i garantir la seva confidencialitat.

És important destacar que seleccionem amb cura al nostre proveïdor d’allotjament i ens assegurem que compleixi amb els estàndards de seguretat i privadesa adequats. Tot i això, heu de ser conscient que cap transmissió de dades a través d’internet o emmagatzematge en línia pot garantir una seguretat al 100%. Per tant, encara que prenem totes les precaucions necessàries, no podem garantir la seguretat absoluta de les seves dades personals.

Legitimació

La base legal per al tractament de les dades de caràcter personal és el consentiment de l’usuari.

Per contactar, sol·licitar informació, fer comentaris o subscriure’s a un butlletí en aquest lloc web ha de marcar la casella que hi ha en el formulari corresponent. Els espais remarcats amb asterisc en cadascun dels formularis són obligatoris, de manera que la negativa a subministrar les dades sol·licitades, o el no acceptar que es tractin aquestes dades, implica la impossibilitat de fer ús de les finalitats descrites anteriorment.

En els casos en què hi hagi una prèvia relació contractual entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l’existència prèvia de la relació comercial establerta entre les parts.

Com a usuari del lloc web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Terminis de conservació

Les dades de caràcter personal o corporatives per contactar, sol·licitar informació o fer comentaris en aquest lloc web es conservaran fins que no es revoqui el consentiment.

En cas de subscripcions a continguts o butlletins, es revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable. A més a més, en totes les comunicacions que rebrà l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per a rebre les nostres comunicacions.

En els casos en què hi hagi una prèvia relació contractual entre les parts, les dades de caràcter personal o corporatives es conservaran mentre es mantingui la relació contractual i, en qualsevol cas, conservarem aquestes dades en els terminis legalment previstos en les disposicions aplicables.

Destinataris de cessions o transferències

Us informem que no se cediran les dades personals a cap tercer, tret de quan aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal (hisenda pública, jutjats i tribunals, forces i cossos de seguretat…) o, si escau, qualsevol entitat o organització que pogués resultar d’interès per a la resolució d’una consulta o reclamació, sempre que sigui estrictament necessari, o bé, ho indiquem expressament en la descripció inclosa en aquest apartat. En aquest darrer cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan es disposi del consentiment exprés de l’usuari. D’una altra banda, podran tenir accés a les seves dades personals els prestadors de servei de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

Us notifiquem, així mateix, que aquest lloc web sol·licita a tercers la prestació de serveis que són estrictament necessaris per a la funcionalitat del web. Aquests tercers seran els encarregats del tractament i tindran accés a la informació de caràcter personal necessària per a prestar els seus serveis, però no podran utilitzar-la amb altres finalitats. A més, hauran de tractar la informació de caràcter personal de conformitat amb la legislació aplicable en matèria de protecció de dades. Entre aquests serveis s’inclou:

 • Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google LLC. Google Analytics utilitza galetes per ajudar a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que generen aquestes galetes sobre l’ús del lloc web, incloent-hi l’adreça IP de l’usuari, serà directament transmesa a Google i arxivada en els seus servidors dels Estats Units. Per a més informació recomanem consultar la Privadesa i condicions de Google.
 • Google AdSense és un conjunt de serveis publicitaris proporcionats per Google LLC. AdSense fa servir les galetes per millorar la publicitat, segmentar-la segons el contingut que sigui rellevant per als usuaris i millorar els informes de rendiment de les campanyes. Per a més informació recomanem consultar la Privadesa i condicions de Google.
 • The Moneytizer és un conjunt de serveis publicitaris proporcionats per The Moneytizer.  The Moneytizer fa ús de les galetes per millorar la publicitat, segmentar-la segons el contingut que sigui rellevant per als usuaris i millorar els informes de rendiment de les campanyes. Per a més informació recomanem consultar la DPA (Data processing agreement) de The Moneytizer.
 • OpenStreetMap és un servei de cartografia web de codi obert prestat per Open Street Map Foundation (OSMF). Utilitzem OpenStreetMap per permetre als usuaris trobar fàcilment els llocs que indiquem al nostre lloc web. Quan visiteu el lloc web, la seva adreça IP i altres informacions sobre el comportament en aquest lloc web es transfereixen a l’OSMF i són arxivats en els seus servidors del Regne Unit. Per a més informació recomanem consultar la Privacy Policy de OpenStreetMap.
 • Akismet: és un servei de protecció i eliminació de correu brossa proporcionat per Aut O’Mattic A8C Ireland Ltd. Akismet funciona comprovant tots els comentaris per eliminar el contingut maliciós i irrellevant abans que es publiqui i perjudiqui la credibilitat del lloc web. Per a més informació recomanem consultar la Privacy Policy d’Akismet.

Drets que podeu exercir en relació amb les seves dades personals

En qualsevol moment, i de manera gratuïta, sobre les dades de caràcter personal podeu exercir els drets següents:

 • Accedir. Permet conèixer i obtenir informació sobre les dades de caràcter personal.
 • Rectificar. Permet corregir errors i modificar les dades que resultin ser inexactes o incompletes.
 • Suprimir o dret a l’oblit. Sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre més motius, les dades ja no siguin necessàries per a complir les finalitats per a les quals van ser recollides.
 • Limitació del tractament. Comporta el marcat de les dades quan es compleixi alguna de les condicions previstes en la normativa de protecció de dades.
 • Oposar. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular al tractament de les seves dades, els usuaris podran oposar-se al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, llevat de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • Portabilitat. Sol·licitar la portabilitat de les seves dades.
 • Revocar els consentiments.
 • Reclamar. Presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que poden haver-se vist vulnerats els drets que us són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i, per tant, ha de ser exercit directament per l’usuari. Podreu exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic indicant com assumpte: Protecció de dades, informant-nos del dret que desitgeu exercir i adjuntant una prova vàlida en dret, com una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà anàleg en dret, tal com indica la llei, a l’adreça de correu electrònic: info@totnens.cat.

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Mesures de seguretat

totnens ha aplicat i manté els nivells de seguretat exigits per a protegir les dades de caràcter personals dels usuaris, enfront de pèrdues fortuïtes i d’accessos, tractaments o revelacions no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a què són exposades. No obstant això, la transmissió d’informació per mitjà d’internet no és totalment segura; per això, i malgrat que fem el màxim esforç per a protegir les dades dels usuaris, no podem garantir-ne la seguretat durant el trànsit fins al lloc web. Per tant, tota la informació que faciliteu s’enviarà a compte i risc seu. Una vegada rebudes les seves dades, utilitzarem procediments i funcions de seguretat rigorosos per impedir-hi qualsevol accés no autoritzat.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si estiguéssiu visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recopilar dades sobre l’usuari, fer servir galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers i monitorar la seva interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Us informen que no ens fem responsables del tractament de les dades personals que facin les pàgines web a què pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.

Actualització d’aquesta política de privacitat

totnens es reserva el dret de modificar de manera unilateral aquesta política de privacitat, a conseqüència, entre més circumstàncies, de: (1) canvis en el lloc web; (2) modificacions en els tractaments o finalitats de dades personals; (3) modificacions o novetats legislatives; i (4) l’establiment de nous criteris per part de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o qualsevol altra autoritat sobre la matèria.

Per això, recomanem a l’usuari que llegeixi atentament la política de privacitat vigent en el moment en què accedeixi al lloc web i, en tot cas, sempre abans d’introduir les seves dades personals, ja que aquest document pot patir modificacions sense que hi hagi l’obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, sent suficients la publicació al lloc web.

En utilitzar el nostre lloc web, accepteu aquesta política de privacitat així com les condicions incloses en l’avís legal. Si no està d’acord amb alguna de les seves disposicions, li recomanem que no faci ús del nostre lloc web.